AKO DOBIJETE SLEDEĆI POKLON ZNAĆETE DA VAM TA OSOBA ŽELI SAMO NAJGORE: Veruje se da priziva NESREĆU

Autor: N.J.

Lifestyle

17.12.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neki savetuju da ovakve poklone treba odmah baciti!

AKO DOBIJETE SLEDEĆI POKLON ZNAĆETE DA VAM TA OSOBA ŽELI SAMO NAJGORE: Veruje se da priziva NESREĆU

Foto: Unsplash/ Jackie S

Feng šui stručnjaci ističu jednu zanimljivu tvrdnju - pokloni dobijeni od ljubomorne i zavidne osobe mogu doneti lošu energiju u naš dom. Iako ove osobe možda ne žele nama dobro, one ipak mogu biti spremne da nam daruju poklone. Prema verovanjima feng šui prakse, ova negativna energija se prenosi na predmete i može imati negativan uticaj kako na nas tako i na naše okruženje.

Ovo učenje naglašava važnost energije koju unosimo u svoj prostor, te upozorava na potencijalne štetne efekte koje donosi loša energija. Stoga, prema feng šui filozofiji, važno je pažljivo birati predmete koji ulaze u naš dom, posebno kada su u pitanju pokloni određenih osoba.

Foto: Shutterstock

Ako primetite da nešto kod te osobe "ne štima", bez obzira na ljubaznost, to je možda prvi i najjači znak da ne biste trebali prihvatiti poklone

Ako primetite da nešto kod te osobe "ne štima", bez obzira na ljubaznost, to je možda prvi i najjači znak da ne biste trebali prihvatiti poklone od nje. Intuicija igra ključnu ulogu, a prema feng šui principima, trebali biste je ozbiljno uzeti u obzir. Slušanje svojih osećaja često vodi ka pravim odlukama.


Ukoliko ste u dilemi da li zadržati takav poklon, stručnjaci savetuju da ga ne samo odložite negde, već da ga odmah izbacite iz doma. Neki čak predlažu i njegovo uništavanje, poput bacanja ili paljenja, kako bi se potpuno eliminisala potencijalno negativna energija koja može pratiti takve predmete. Važno je naglasiti da su ova verovanja subjektivna i da svako ima pravo na svoje lično tumačenje i odluke u vezi sa poklonima koje prima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading