"Blažića je neko čekao u mercedesu, video sam svojim očima": ŽRTVA MASAKRA SPREMNA DA RAZOTRKIJE MISTERIJU MASOVNOG UBISTVA

Autor:

Hronika

17.12.2023

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ranjeni maloletnik iz Dubone tvrdi da je monstrum iz Dubone imao saučesnika i spreman je da sve što zna da ispriča istražnim organima, saznaje Republika.

"Blažića je neko čekao u mercedesu, video sam svojim očima": ŽRTVA MASAKRA SPREMNA DA RAZOTRKIJE MISTERIJU MASOVNOG UBISTVA

Foto: ST/Nemanja Pančić, ST/Dragan Kadić,Instagram, shutterstock,

Maloletni mladić Ivan Ivković(17) koji je preživeo masakr u Duboni gde je ranjen sa više hitaca, pa se i danas nosi sa katastrofalnim posledicama, vezan ka krevet i kolica, tvrdi da je monstrum Uroš Blažić imao saučesnika koji ga je vozio pošto je ubio troje mladih kod škole u Duboni.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Dalibora Todorovića, Kristinu i MIlana Panića monstrum je ubio u školskom dvorištu

Iako se i ranije o tome spekulisalo, Ivan je izričit da je svojim očima video prizor posle kog niko ne može da ga ubedi da neko nije vozio Blažićev sivi mercedes kojim je otišao iz Dubone prema Orašju. Tamo je nastavio da ubija i da ispisuje krvavu istoriju dva sela i čitavog okruga. 

Ranjeni momak kaže da mu je veoma stalo da se razotkriju Blažićevi pomagači i da pravda bude zadovoljena. Ističe da ubica ne bi smeo da ikada izađe na slobodu, a da njegovi pomagači takođe moraju izaći pred lice pravde. 

  

Foto: ST/D. Kadić

Ivan Ivković siguran da je Blažić imao njamanje jednog saradnika

 Želim da tužilac ako ikako može, dođe da me sasluša u bolnici, o masakru u kojem sam čudom preživeo. Ja ne mogu da hodam da bih mogao da odem i kažem šta imam. Siguran sam da je imao saučesnika, bar u Duboni. Kad je Blazić došao kod škole i zapucao ka nama kola su mu ostala kod male kapije, a kad je odlazio bila su na uzvišici kod ležećeg policajca. U prvi mah sam mislio da nije podigao ručnu kočnicu i da su kola sama otišla dok je on ubijao moje drugove i drugarice pucajući u nas kao da smo zveri. Tek kad sam se osvestio shvatio sam da ne mogu da idu na gore, i da bi u tom slučaju kola isla na drugu stranu- rekao je Ivković za Republiku.

Podsetimo, Uroš Blažić je u krvavom piru 4. maja ubio osmoro mladih, među kojima su i maloletnici, a ranio 13 njih od kojih je jedan mladić preminuo u bolnici. Posle masakra, pobegao je kod ujčevine u selu Vinjište kod Kragujevca gde se krio u pomoćnim objektima na njihovom imanju. Uhapšen je već ujutru zahvaljujući pribranosti taksiste koji ga je vozio odredišta, pa potom slučaj prijavio policiji. Osim ubice u pritvoru se nalaze i njegovi otac Radiša Blažić, ujak Goran G. i brat od ujaka Boris G. pošto je policija kod njih pronašla čitav arsenal nelegalnog naoružanja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading