PONOVO TEŠKI DANI ZA NENU RANJENU U MASAKRU KOD MLADENOVCA! Monstrum je osakatio za sva vremena, ali svi se dive njenoj hrabrosti iako se danima ne oseća dobro...

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neveninoj hrabrosti dive se svi, mesecima se bori da izađe iz svega jača nego ikad. Iza nje je težak period nakon što je sa raznetom rukom i ranama od metka na obe noge, prevezena u bolnicu.

PONOVO TEŠKI DANI ZA NENU RANJENU U MASAKRU KOD MLADENOVCA! Monstrum je osakatio za sva vremena, ali svi se dive njenoj hrabrosti iako se danima ne oseća dobro...

Foto: Youtube

Nevena Vujić (20) iz Gornje Dubone, teško povređena u masakru Uroša Blažića (22), uspešno je operisana pre desetak dana u Kliničkom centru Srbije na neurologiji. Ova hrabra devojka, koja je pretrpela stravične povrede od metaka monstruma, sada je na putu oporavka.

Operacija je predstavljala značajan korak ka Neveninom fizičkom isceljenju, ali su posledice napada i dalje vidljive. Nevena se trenutno nalazi u kolicima zbog ozbiljnih povreda, a umesto leve ruke koristi protezu, budući da je ostala bez nje do lakta.

Doktorka Slavica Plavšić, specijalista za plućne bolesti, podelila je vest o Ivaninom zdravstvenom stanju, s obzirom na to da se suočava sa veoma teškim oporavkom.

- Nevena Vujić (20) iz Dubone, je u masakru 4.maja izgubila levu podlakticu koja je sada zamenjena protezom koju je država platila. Pored toga, Nevena je zadobila još niz teških povreda , od kojih je najteža povreda noge, zbog čega je još uvek u kolicima. I dalje se nalazi u bolnici Rudo. Pre desetak dana je imala još jednu u nizu operacija, koja je obavljena na Neurohirurgiji u Beogradu. Ubrzo je ponovo vraćena u bolnicu Rudo - podelila je doktorka.

Ono što je trenutno novo i zabrinjavajuće jeste da se Ivana danima bori sa visokom temperaturom, a kako kaže doktorka, ona se i ne oseća baš najbolje ovih dana.

Neveninoj hrabrosti dive se svi, mesecima se bori da izađe iz svega jača nego ikad. Iza nje je težak period nakon što je sa raznetom rukom i ranama od metka monstruma na obe noge, prevezena u bolnicu.

Pošto u sanitetskim kolima nije bilo mesta, u bolnicu je stigla privatnim automobilom komšije, koji su na sreću bili tu da u ovakvom momentu priskoče u pomoć.

Tada joj je šaka amputirana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Svetlana

15.12.2023 23:02

Hvala dragom Bogu da pisete o zrtvama dva monstruma,samo zasto kacite njihove slike a ne slike ubijene i ranjene dece.