ZGODNI REPORTER RTS-A POKAZAO DRUGU STRANU: Zaludeo dame širom regiona, o jednom snimku BRUJE SVI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

03.01.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivni Igor Topalović podelio snimak koji pokazuje i njegovu drugu stranu!

ZGODNI REPORTER RTS-A POKAZAO DRUGU STRANU: Zaludeo dame širom regiona, o jednom snimku BRUJE SVI! (VIDEO)

Foto: printscreen

Igor Topalović, reporter Javnog servisa, postao je pravi hit na društvenim mrežama, naročito među pripadnicama lepšeg pola. Dame su potpuno odlepile za atraktivnim novinarom, a njegove fotografije su počele da se dele na društvenim mrežama. 

Igor je odlučio da pokaže i svoju drugu stranu, te je tako napravio na samom početku ove godine nalog na društvenoj mreži TikTok. Snimak je podelio i na društvenoj mreži Iks (Tviter), te podelio snimak, na kom se mogu videti mnoge situacije iza kamera, kao i nekoliko njegovih gafova.

- Dobar dan, ja u 2024. napravio TikTok - obratio se on svojim pratiocima na Tviteru.

 

 

Video koji je objavio sadrži kratke isečke momenata pre Igorovih uključenja u program, dok vežba, a usput pravi i urnebesne lapsuse, a tu i tamo izgovori i poneku psovku, a najviše muka mu je zadala reč "iregularan".

Pre toga se jedna korisnica našalila da će zbog njega ponovo početi da prati televiziju.

"Daj mi taj mikrofon", "Počeću opet da gledam televiziju", "Malo mi baca na Vuka Kostića", "Ovaj mačak je Gučanin, čisto da se zna", "Iznenadila sam se kada sam videla da je 98. godište", "Boljeg frajera na malim ekranima nismo imali skoro", samo su neki od komentara koji kruže internetom ispod njegovih fotografija.

 

 

Kako se možete zaključiti po njegovim objavama na društvenim mrežama, reporter RTS-a je veliki ljubitelj aviona, ribolova, ronjenja i putovanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading