CRNO NA BELO! Nakon objavljivanja zvaničnih IZBORNIH PODATAKA, dokazano koliko su opozicioni istraživači JAVNOG MNJENJA iznosili LAŽNA ISTRAŽIVANJA! (VIDEO)

Autor: D.B.

Vesti

03.01.2024

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska naprednka stranka saopštila je sinoć da je lista “Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane” sa ubedljivom razlikom pobedila na svim biračkim mestima na kojima su održani ponovljeni izbori.

CRNO NA BELO! Nakon objavljivanja zvaničnih IZBORNIH PODATAKA, dokazano koliko su opozicioni istraživači JAVNOG MNJENJA iznosili LAŽNA ISTRAŽIVANJA! (VIDEO)

Foto: ATA Images

U odnosu na rezultate izbora koji su održani 17. decembra, Srpska napredna stranka uvećala je svoju dominaciju na 70% osvojenih glasova. Najsnažnija podrška građana ostvarena je u Beloj Palanci gde je lista “Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane” osvojila 84.27 odsto glasova, a drugoplasirana je lista “Srbija protiv nasilja” sa osvojenih 3,44 odsto glasova.

Srpska napredna stranka zahvaljuje se na ogromnoj podršci i pomoći predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i narodu Srbije koji su naša snaga, pisalo je u saopštenju. 

"Nastavićemo još jače da se borimo kako bismo ubrzali ekonomski napredak Srbije, povećali životni standard građana i očuvali samostalnost i nezavisnost države, jer Srbija ne sme da stane!" - dodaje se u saopštenju. 

I nakon što su sinoć objavljeni zvanični rezultati, nismo mogli a da se ne osvrnemo na podatke koje su pojedini predstavnici opozicije objavljivali. 

Naime, opozicioni istraživači javnog mnjenja, među kojima su Jovana Vukmirović iz STAT-e i Đorđe Vukadinović iz NSPM-a su objavljivali podatke koji nisu imali veze sa realnim stanjem, pa je tako Vukmirović bez konkretnih brojki ali je tvrdio da opozicija i "matematički i analitički pobeđuje" i da će zbir SNS+SPS biti 5% manji od parlamentarnih tj. između 33 i 35%.

 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (22)

Loading
Ivana

03.01.2024 09:14

Verovali su u lažna istraživanja i zato ne mogu da se pomire sa porazom.

Ivana

03.01.2024 09:14

Verovali su u lažna istraživanja i zato ne mogu da se pomire sa porazom.

Maja

03.01.2024 09:21

Nista novo za opoziciju da se sluzi lazima je sasvim ocekivano od njih zato ih narod i nece!

Emilija

03.01.2024 09:25

Od početka su hteli da nađu opravdanje za haos koji su planirali.