KO JE REPORTER RTS KOJI JE NAPRAVIO HAOS NA INTERNETU: Pojavio se uživo u programu, žene pale u trans (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

19.12.2023

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nežniji pol odlepio za Igorom Topalovićem, reporterom Javnog serivsa!

KO JE REPORTER RTS KOJI JE NAPRAVIO HAOS NA INTERNETU: Pojavio se uživo u programu, žene pale u trans (FOTO)

Foto: printscreen/RTS

Kada se na malim ekranima tokom prethodne večeri pojavio reporter Javnog servisa, Igor Topalović, na društvenim mrežama se podigla velika prašina, pretežno među pripadnicama lepšeg pola. Naime, fotografije ovog atraktivnog novinara brzo su postale predmet interesovanja i ne prestaju da kruže Tviterom, privlačeći pažnju i izazivajući oduševljenje kod žena.

Jedna korisnica društvene mreže X čak je objavila njegovu fotografiju sa komentarom da će zbog Igora ponovo početi da prati televiziju, što jasno govori o njegovoj privlačnosti i uticaju na publiku.

"Daj mi taj mikrofon", "Počeću opet da gledam televiziju", "Malo mi baca na Vuka Kostića", "Ovaj mačak je Gučanin, čisto da se zna", "Iznenadila sam se kada sam videla da je 98. godište", "Boljeg frajera na malim ekranima nismo imali skoro", samo su neki od komentara koji kruže internetom ispod njegovih fotografija.

Inače, Igor je osoba koja nije samo prisutna na televiziji, već je veoma aktivan i na društvenim mrežama, posebno na svom Instagram profilu. Tamo redovno deli fotografije iz svog privatnog života, otkrivajući svoje različite strasti i interesovanja.

Kako se možete zaključiti po njegovim objavama, reporter RTS-a je veliki ljubitelj aviona, ribolova, ronjenja i putovanja. Neretko svoje pratioce obraduje fotografijama sa svojih pustolovina, što dodatno budi interesovanje i simpatije prema njemu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading