POZNATI SLAVE SVETOG NIKOLU: Zavirite na raskošne trpeze naše ESTRADE, nema šta nema na stolovima (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

19.12.2023

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sprema se veliko slavlje u domovima estradnjaka!

POZNATI SLAVE SVETOG NIKOLU: Zavirite na raskošne trpeze naše ESTRADE, nema šta nema na stolovima (FOTO)

Foto: ATA Images, shutterstock, Republika, Marija Mladjen/ATAImages

Danas je Sveti Nikola, jedna od najčešćih slava među pravoslavnim vernicima u Srbiji. Ova svetkovina je poznata po tome što je veliki broj poznatih ličnosti obeležava, a među njima je i poznati pevač Sloba Radanović. On je putem društvenih mreža podelio fotografiju slavske sveće, kolača, žita i vina, prateći tradicionalne običaje.

Naime, Radanović je rano jutros otišao u crkvu kako bi mu sveštenik osveštao slavski kolač, a tom prilikom je usnimio svoju suprugu Jelenu, koja je uvijala slavski kolač u krpu, te ga ispratila na liturgiju.

- Kad Jelena Radanović napravi - napisao je pevač i podelio delić atmosfere iz svog porodičnog doma.

Jedna od zanimljivosti koja je privukla pažnju javnosti jeste slavska trpeza voditeljke Dragane Katić. Naime, ona već godinama slavi Svetog Nikolu u svom domu, ugosteći prijatelje i članove porodice raskošnom ponudom hrane i pića. Njeni gosti svaki put ostanu oduševljeni, a ove godine je posebno bila pohvaljena za kulinarsko umeće.

Republika

Foto: instagram.com/dragana_katic

Dragana Katić Sveti Nikola

Poznati glumac Milan Vasić takođe obeležava Nikoljdan, pridružujući se mnogobrojnim pravoslavnim vernicima u proslavi ove svečanosti. On je, kako je podelio na društvenoj mreži Instagram, slavu dočekao sinoć, i to sa članovima svoje porodice i bliskih prijatelja.

- Srećna nam slava Sveti Nikola. Dobri ljudi i dobra atmosfera - istakao je Vasić u svojoj objavi, pokazavši raskošnu trpezu.

Republika

Foto: Instagram.com/milanvasic_official

Milan Vasić slava

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Miks

20.12.2023 00:41

Opet o poznatom prevarantu Balvanu.Vređate nam inteligenciju.