LUKAS PREKINUO NASTUP NA KOPU: Šokantno obraćanje publici nakon PRIVOĐENJA!

Autor:

Zabava

14.01.2024

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas se sinoć pojavio na Kopaoniku, nakon što je pušten iz pritvora u Brusu!

LUKAS PREKINUO NASTUP NA KOPU: Šokantno obraćanje publici nakon PRIVOĐENJA!

Foto: Instagram.com

Popularni folker Aca Lukas juče je pušten iz pritvora policijske stanice u Brusu, gde je proveo noć. U noći kada je priveden je trebalo da nastupa na Kopaoniku, ali je nastup odložen i održan sinoć. 

- Dragi moji, za razliku od nekih, ja moram da pevam i drugi dan. Mi ćemo da pevamo drugi dan, nikakav problem, gospodo - poručio je Lukas juče svojoj publici putem društvene mreže Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Aca Lukas prekinuo nastup kako bi se obratio publici

Pevač je sinoć održao nastup, a u jednom trenutku se izvinio publici, te istakao da mu je privođenje bilo gore nego da se razboleo.

- Neću puno da pričam kao neki, samo da vam kažem dve reči. Veliko izvinjenje za sve one koji su došli na nastup, a ja se nisam pojavio. Bio sam objektivno sprečen. Ovo je još gore nego da sam bio bolestan. Svi znate o čemu se radi, naravno, u tu čast živeli pošto mi nije prvi put. Ali ja sam kao feniks, uvek izlazim iz tih s**nja. Nadam se da sam zaslužio jedan aplauz za to - rekao je Lukas, prenosi "Blic".

Republika

Foto: Instagram.com

Aca Lukas na Kopaoniku

Podsetimo, on je noć proveo u policijskoj stanici u Brusu. Folker je pao na testu za narkotike, a protiv njega će biti podneta prekršajna prijava za vožnju pod dejstvom narkotika. Kako portal Republika saznaje, pre nego što je Aca uhapšen, došlo je do incidenta na jednoj pumpi na putu za Kopaonik.

- Aca Lukas je sa društvom u kolima divljao na pumpi pre hapšenja. Oni su prvi i zvali policiju. Pretio je zaposlenima - započeo naš izvor, pa dodaje:

- Kad ga je policija zaustavila, reč nije rekao, sve mu je bilo jasno. Na testu je bio pozitivan na kokain. U kolima su nađeni droga i antidepresivi koji mogu samo na recept. Dat mu je rok da dostavi medicinsku informaciju - rekao je izvor za Republiku.

On je po službenoj dužnosti juče izašao pred sudiju za prekršaje koji mu je odredio kaznu. Folker se oglasio nakon puštanja iz pritvora i priznao svoju odgovornost za saobraćajni prekršaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading