NEVIĐENI SKANDAL NA AUSTRALIJAN OPENU! Hrvati doneli USTAŠKE zastave na tribine u Melburnu!

Autor:

Sport

14.01.2024

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sraman potez hrvatskih navijača.

NEVIĐENI SKANDAL NA AUSTRALIJAN OPENU! Hrvati doneli USTAŠKE zastave na tribine u Melburnu!

Foto: Tanjug/AP

Navijači Hrvatske

Za vreme meča između Marina Čilića i Fabijana Marozana iz Mađarske, na tribinama "1573 arene" podigla se prašina zbog iznenadnog pojavljivanja ustaške zastave.

Tribine su bile preplavljene hrvatskim dresovima, majicama, šalovima, kapama, i naravno, velikim brojem hrvatskih zastava. Navijači su bili spremni da slave svaki uspešan potez svog teniskog junaka, ali među njima se neočekivano našla i ustaška zastava.

Ovo nije prvi put da navijači iz Hrvatske rade slične stvari, pošto su identične scene viđene u Zadru nedavno, kada su gostovali i košarkaši Crvene zvezde Meridianbet, ali i Partizana.

Foto: www.profimedia.rs

 

Inače, Fabijan Marozan je kao 65. na ATP listi priredio prvo malo iznenađenje na Australijan openu i poslao kući Čilića, nekadašnjeg Grend slem šampiona.

Podsetimo, hrvatski as je osvojio US Open pre 10 godina, dok je igrao dva finala, na Vimbldonu i Australijan openu, kada ga je na poslednjem stepeniku zaustavio bivši teniser i legendarni Švajcarac Rodžer Federer.

Mađar Marozan će u drugom kolu igrati protiv Fakunda Serundola iz Argentine, koji je u Melburnu postavljen za 22. nosioca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading