NOVAK REŠIO VELIKU MISTERIJU! Đoković OTKRIO zašto je na US Openu "spustio slušalicu" Amerikancu!

Autor:

Sport

14.01.2024

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalj koji je tada svima upao u oči.

NOVAK REŠIO VELIKU MISTERIJU! Đoković OTKRIO zašto je na US Openu "spustio slušalicu" Amerikancu!

Foto: screenshot twiter

Na prošlogodišnjem US Openu, posle pobede nad Amerikancem Benom Šeltonom, najbolji srpski teniser Novak Đoković "spustio je slušalicu" svom protivniku.

Mnogi su tada ostali u čudu zašto je svetski reket broj 1 iskopirao slavlje Šeltona, da bi u međuvremenu najnovije izdanje L'Ekipa otkrilo razloge ovog gesta. 

Srbin je u razgovoru za francuske novinare objasnio da je gest bio odgovor na nesportsko ponašanje Amerikanca tokom njihovog meča.

To je bila reakcija usmerena ka njemu, nije se dostojanstveno ponašao. Nije imao respekta, na terenu i u toku meča. Ako neko izađe iz granica sportskog ponašanja, onda reagujem - rekao je Novak Đoković.

Na snimcima se jasno vidi da je Amerikanac, nekoliko puta tokom prvog seta, glasno komentarisao situacije na terenu s namerom da privuče pažnju vodećeg tenisera ATP liste.

- Nema servis. Njegov servis ne radi - govorio je Šelton tada.

Ipak, pokazao je Nole i tada zašto je najbolji na svetu, pa je na kraju Bena postavio na mesto i jasno mu stavio doznanja da mora još da uči.

Đoković, podsetimo, u pohod po 11. pehar na Australijan openu kreće od 9 časova protiv Dina Prižmića iz Hrvatske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading