KOD LUKASA PRONAŠLI DROGU U AUTOMOBILU: Najnoviji detalji folkerovog HAPŠENJA, evo šta je policija ZAPLENILA!

Autor:

Zabava

13.01.2024

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako Republika ekskuzivno saznaje, Lukasu su u automobilu pronašli više vrsta narkotika i tableta!

KOD LUKASA PRONAŠLI DROGU U AUTOMOBILU: Najnoviji detalji folkerovog HAPŠENJA, evo šta je policija ZAPLENILA!

Foto: shutterstock, ST/Dragan Kadić

Folker Aca Lukas priveden je tokom noći, dok je putovao ka Kopaoniku. Pevač je bio u automobilu, kad su ga saobraćajni policajci zaustavili kod Brusa i odveli na dalje ispitivanje. Kako Republika saznaje, Lukasu je u kolima nađen kokain, marihuana i više vrsta tableta, zbog čega je i priveden.

Lukas je bio na putu ka Kopaoniku, gde je trebalo da održi nastup. Klubu gde je trebalo da nastupa je javljeno da neće da ga puste, te pevač sinoć nije održao svoj nastup na popularnoj planini. Njegov automobil je sinoć uslikan ispred policijske stanice u Brusu, gde je i priveden.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Aca Lukas

Ovo hapšenje je izazvalo veliku pažnju javnosti, s obzirom na popularnost pevača Aca Lukasa. Mnogi fanovi su izrazili šok i zabrinutost povodom ovog događaja, dok su se pojavile i brojne spekulacije o razlozima hapšenja.

Aca Lukas nije nepoznat javnosti kada je reč o incidentima sa zakonom. Pevač je u prošlosti imao problema sa saobraćajnim propisima, ali su ovo samo neki od događaja koji su dodatno privukli pažnju medija i javnosti.

Pokušali stmo da stupimo u kontakt sa popularnim folkerom, ali se nije javljao na broj poznat redakciji. Niko iz Lukasovog tima se još uvek nije oglasio za domaće medije, kao ni na društvenim mrežama, a ostaje da ispratimo šta će folker izjaviti kad bude bio pušten iz pritvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Ćure

13.01.2024 10:16

Nije njegov auto, pozajmio ga da se odveze na Kop, šta je znao šta je u njemu..... I tako...

Alex

13.01.2024 15:17

Aca se odavno "skinuo" sa narkotika... Radi se o saobraćajnom prekršaju... PROVERENO

Dr mr

14.01.2024 16:26

Bagra je bagra