LUKAS NEĆE BITI PUŠTEN DO JUTRA: Evo šta se desilo sa njegovim automobilom nakon PRIVOĐENJA!

Autor:

Zabava

13.01.2024

00:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su najnoviji detalji o privođenju Ace Lukasa!

LUKAS NEĆE BITI PUŠTEN DO JUTRA: Evo šta se desilo sa njegovim automobilom nakon PRIVOĐENJA!

Foto: ST/ V. Lukić

Jedan od najpoznatijih pevača na našoj estradi, Aca Lukas, uhapšen je tokom noći na putu ka Kopaoniku. Pevač je bio u automobilu, kada su ga saobraćajni policajci zaustavili kod Brusa i odveli na dalje ispitivanje, saznaje Kurir. 


Prema nezvaničnim informacijama, Aca Lukas je bio na putu ka Kopaoniku gde je trebalo da održi nastup, ali je zaustavljen od strane saobraćajne policije. Nakon zaustavljanja, usledilo je hapšenje i odvođenje na dalje ispitivanje.

Klubu na Kopaoniku, javljeno je da neće da ga puste, tako da večeras verovatno neće ni pevati na popularnoj planini u Srbiji.  Lukasa je zaustavila saobraćajna i privela ga zbog toga što nema vozačku dozvolu, zbog ranijih prekršaja, prenosi Blic. 

Takođe njegov auto je uslikan ispred plicijske stanice u Brusu, kako prenosi pomenuti medij. 

Republika

Foto: ATAImages, printskrin/instagram/192_rs

Aca Lukas

Mi smo pokušali da stupimo u kontakt sa njim, ali nije se javljao na broj poznat redakciji. 

Ovo hapšenje je izazvalo veliku pažnju javnosti, s obzirom na popularnost pevača Aca Lukasa. Mnogi fanovi su izrazili šok i zabrinutost povodom ovog događaja, dok su se pojavile i brojne spekulacije o razlozima hapšenja.

Aca Lukas nije nepoznat javnosti kada je reč o incidentima sa zakonom. Pevač je u prošlosti imao sličnih problema sa saobraćajnim propisima, ali su ovo samo neki od događaja koji su dodatno privukli pažnju medija i javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading