NE MOŽE BEZ ZEMUNELA: Nekadašnja vedeta Partizana se vraća kući - ponovo seda na klupu sa namerom da se okiti šampionskim peharom!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.01.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saradnja je zaista kratko trajala.

NE MOŽE BEZ ZEMUNELA: Nekadašnja vedeta Partizana se vraća kući - ponovo seda na klupu sa namerom da se okiti šampionskim peharom!

Foto: Starsport

Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog prvi deo takmičenja u okviru vojvođanske grupe srpskoligaškog karavana okončali su na desetoj poziciji sa skorom od pet pobeda, tri remija i sedam poraza i sa ukupno 18 osovjenih bodova nalaze se "na klackalici" i uvodni prolećni susreti će dati odgovor na pitanje hoće li Zrenjaninci uspeti da se priklone gornjem domu, ili će grčevita borba za osptanak ostati primarni cilj.

 

Iza Zrenjaninaca j još jedna turbulentna polusezona koju je na poziciji šefa stručnog štaba okončao Milan Stojanoski koji je u grad na Begeju stigao početkom meseca novembra prethodne godine i imao je priliku da ekipu predvodi tokom tri jesenja susreta.

U navedenim mečevima Radnički je na opšte iznenađenej savladao OFK Kikindu (2:0), da bi nakon poraza u Belegišu od Podunavca (0:1), remizirao sa pančevačkim Dinamom 1945 rezultatom 1:1.

Iako se očekivalo da će nekadašnja vedeta beogradskog Partizana i reprezentacije tadašnje BJR Makedonije i tokom proleća sedeti na klupi Zrenjaninaca, to se neće dogoditi.

Možda i iznenađujuće doneta je odluka o prekidu saradnje, a Milan Stojanoski se vraća u zemunski Teleoptik u kojem je već kao trener različitih kategorija radio od jula 2019. do juna 2023. godine.

Foto: Starsport

Povratak u crno-belu porodicu - Milan Stojanoski

 

Time će pedesetogodišnji stručnjak ponovo voditi računa o "Partizanovim bebama" i davaće svoj doprinos razvoju mladih igrača koji bi u dogledno vreme trebali da postanu prvotimci kluba iz Humske ulice.

Sa druge strane, ekipa Radničkog iz Zrenjanina je već imenovala novog šefa stručnog štaba. Na klupu ekipe iz grada na Begeju seda mladi Zoran Levnaić koji stiže iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Kada je reč o Milanu Stojanoskom, on će priliku za novi debi na klupi Teleoptika imati u prolećnoj premijeri kada će popularni "optičari" gostovati ekipi GSP Polet Dorćol. Navedeni susret je zakazan za drugi dan meseca marta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading