OSIPAJU SE REDOVI JESENJEG ŠAMPIONA: Sjajni čuvar mreže napustio klub - transfer koji će uticati i na Omrija Glazera!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.01.2024

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavak takmičenja ipak može doneti dozu neizvesnosti.

OSIPAJU SE REDOVI JESENJEG ŠAMPIONA: Sjajni čuvar mreže napustio klub - transfer koji će uticati i na Omrija Glazera!

Foto: Starsport

Fudbaleri OFK Beograda suvereno su stigli do jesenjih lovorika u okviru Prve lige Srbije. Popularni "romantičari" su u 20 prvenstvenih mečeva ostvarili skor od 16 pobeda, tri remija i jednog poraza i u odlučujuće prolećne borbe ulaze sa čak 17 bodova više u odnosu na najbliže pratioce Inđiju Toyo Tires i leskovačku GFK Dubočicu.

 

Međutim, uoči starta zimskih priprema potpuno je jasno da će igrački karad pretrpeti značajne promene i ostaje da se vidi kako će to uticati na rezultate u nastavku takmičarske godine.

Od ranije j poznato da Aleksandar Kahvić neće više nositi opremu plavo-belih boja kluba sa Omladinskog stadiona, a njegovim putem krenuo je i čuvar mreže Balša Popović, mladi crnogorski reprezentativac.

Dvadesettrogodišnji golman je na staru Karaburmu stigao prethodnog leta iz redova lazarevačke Kolubare i prethodne jeseni je odigrao svih 20 prvenstvenih mečeva, a na terenu je proveo maksimalnih 1.800 minuta.

Balša Popović se pojavio na prozivci aktuelnog srpskog šampiona, ekipe Crvene zvezde. Zvanično će član kluba sa stadiona "Rajko Mitić" postati 19. januara i sigurno će predstavljati i konkurenciju izraelskom reprezentativcu Omriju Glazeru, ali i zalog za budućnost crveno-belih.

Foto: Starsport

Crnogorski reprezentativac će biti konkurent čuvaru mreže izraelskog nacionalnog tima

 

- Balša Popović:

Datum rođenja: 10. jun 2000. godine

Pozicija u timu: golman

Igračka karijera: Mogren Budva U-19 (Crna Gora), OFK Grbalj U-19 (Crna Gora), OFK Grbalj (Crna Gora), Kolubara (Lazarevac), OFK Beograd (Beograd)

Reprezentativna karijera: Crna Gora-mlađe kategorije (5 utakmica)

Pred trenerom OFK Beograda Simom Krunićem je sada težak zadatak da pronađe adekvatne zamene za ograče koji su napustili Omladinski stadion, a s obzirom da je najavljen i odlazak kapitena Saše Markovića, jasno je da iskusnog stručnjaka očekuje težak posao tokom predstojećih priprema.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading