UZBURKAO SE BEGEJ: Iz Emirata u vojvođansku ravnicu - nakon Lajpciga i Koblenca, seda na klupu zrenjaninskog kluba!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.01.2024

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po godinama jeste mlad, ali mu iskustva ne manjka.

UZBURKAO SE BEGEJ: Iz Emirata u vojvođansku ravnicu - nakon Lajpciga i Koblenca, seda na klupu zrenjaninskog kluba!

Foto: Facebook.com/Zoran Levnaić

Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog prvi deo takmičenja u okviru vojvođanske grupe srpskoligaškog karavana okončali su na desetoj poziciji i svakako će uvodna prolećna ostvarenja pokazati može li klub da uhvati priključak sa gornjim delom tabele, ili će i u aktuelnoj takmičarskoj godini, opstanak biti prioritetna ideja.

 

Crveno-crni su tokom jeseni ostvarili skor od pet pobeda, tri remija i sedam poraza i u odlulujuće prolećne borbe ulaze sa ukupno 18 osovjenih bodova, ali i novim trenerom.

Naime, dosadašnji šef stručnog štaba Milan Stojanoski napustio je Zrenjanin, a klub je imenovao novog trenera o kojem je javnost obaveštena putem saopštenja:

- Zoran Levnaić (36) je novi trener Radničkog iz Zrenjanina. Zoran je početkom sezone uspešno vodio FK Bečej u našoj ligi, pre nego što je prihvatio angažman u Emiratima. Sad se vratio u zemlju i srećni smo da se pored drugih ponuda odlučio za naš klub.

Istovremeno je obelodanjeno da će ekipa zimske pripreme započeti u ponedeljak 15. januara.

Foto: FK Radnički Zrenjanin

U Zrenjaninu navijači mnogo očekuju od novog šefa stručnog štaba

 

- Zoran Levnaić:

Datum rođenja: 4. april 1987. godine

Mesto rođenja: Otočac

Trenerska karijera: Inter Lajpcig (Nemačka)-pomoćni trener, Inter Lajpcig (Nemačka), Kosmos Koblenc (Nemačka), Bečej 1918 (Bečej), Diba (UAE)

Levnaić i pored činjenice da je po godinama mlad, iza sebe ima bogato trenersko iskustvo koje je sticao u Nemačkoj i Ujedinjenim Arapskim Emiratima i očekuje se da će ga sa uspehom primeniti u Zrenjaninu, kako bi Radnički načinio važan iskorak ka gornjem domu srpskoligaškog fudbala.

priliku za debi na klupi Radničkog, Levnaić će imati u prolećnoj premijeri kada će Zrenjaninci na svom stadionu dočekati novosadski Kabel. Meč je na programu drugog dana meseca marta 2024. godine.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading