ISKUSTVOM DO OSTVARENJA CILJEVA: Dogovor je postignut - nova stranica u bogatoj karijeri je okrenuta!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.01.2024

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od njega će mnogo zavisiti u nastavku takmičarske godine.

ISKUSTVOM DO OSTVARENJA CILJEVA: Dogovor je postignut - nova stranica u bogatoj karijeri je okrenuta!

Foto: Starsport

Fudbaleri novosadske Mladosti GAT jesenji deo šampionata u okviru prvoligaškog karavana okončali su na pretposlednjoj 15. poziciji i pred njima je grčevita borba za opstanak u nastavku takmičenja.

 

Popularni "gatovci" su zabeležili skor od svega dva trijumfa i po devet remija i poraza i u "srpskoj Atini" se nadaju da će dojučerašnji superligaš ipak u predstojećim mesecima uspeti da se izbori za očuvanje statusa prvoligaške ekipe.

Tokom zimske pauze ekipa sa "GAT Arene" je već angažovala prvo pojačanje. Novi član crveno-belih već je postao Miljan Vukadinović, tridesetjednogodišnji levokrilni napadač koji je na "Satelit" stigao iz kazahstanskog Tobola, a rukovodstvo "gatovaca" je odlučilo i da pojača konkurenciju na gol liniji.

Iskusni tridesetčetvorogodišnji čuvar mreže Mladen Živković obavezao se na vernost novosadskom prvoligašu.

Reč je o golmanu bogatog iskustva koji je prethodno nosio opremu pančevačkog Železničara i koji iza sebe ima bogato iskustvo nastupa u mnogobrojnim srpskim klubovima, ali koji se i okušao u redovima bugarskog Černomoreca iz Burgasa i norveškog Mjandalena.

Tokom prethodne polusezone Živković je u dresu pančevačkog superligaša zabeležio 15 nastupa. Između stativa je proveo 1.304 minuta tokom kojih se njegova mreža tresla ukupno 22 puta.

Foto: FK Mladost GAT

Iskusni čuvar mreže stigao na "GAT Arenu"

 

- Mladen Živković:

Datum rođenja: 26. avgust 1989. godine

Mesto rođenja: Požarevac

Pozicija u timu: golman

Igračka karijera: Železničar (Požarevac), Sloga 33 (Petrovac na Mlavi), Smederevo 1924 (Smederevo), Donji Srem (Pećinci), Černomorec Burgas (Bugarska), Sinđelić (Beograd), Novi Pazar (Novi Pazar), Radnički (Niš), Mjandalen (Norveška), Rad (Beograd), Mladost (Lučani), Mačva (Šabac), Napredak (Kruševac), Železničar (Pančevo)

Priliku za debi na golu novog kluba Mladen Živković će imati u prolećnoj premijeri kada će Mladost GAT gostovati na užičkom stadionu "Radomir Antić" ekipi GFK Slobode. Navedeni susret je zakazan za 24. februar 2024. godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading