DALJE SE NIJE MOGLO: Nakon predsednika i kompletan Upravni odbor kluba podneo je OSTAVKU!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.01.2024

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crni oblaci su se nadvili nad Novi Pazar.

DALJE SE NIJE MOGLO: Nakon predsednika i kompletan Upravni odbor kluba podneo je OSTAVKU!

Foto: FK Jošanica Novi Pazar

FK Jošanica

Fudbaleri novopazarske Jošanice prethodnu sezonu 2022/23 u okviru Zone Šumadijsko-raške okončali su sa šampionskim peharom i klub se nakon dve godine odsustva vratio u srpskoligapki karavan.

 

Prethodnu jesen Novopazarci su u okviru Srpske lige Zapad okončali sa skorom od ćetiri pobede, pet remija i šest poraza što im je donelo 11. poziciju na tabeli, ali je zimska pauza donela velike turbulencije.

Prvo je predsednik kluba Jakub Suljović podneo ostavku na navedenu poziciju, a sada se na isti korak odlučio i kompletan Upravni odbor.

Tim povodom FK Jošanica se oglasila zvaničnim saopštenjem koje prenosimo u celosti:

- Nakon nedavne ostavke predsednika Jakuba Suljovića, danas je ostavku podneo i kompletan Upravni odbor kluba. Godinu dana trajao je mandat Upravnog odbora i predsednika Suljovića - stoji u saopštenju, a zatim se dodaje:

- Okupljeni oko jednog cilja, ulaska u srpsku ligu, neumorno i bespoštedno su davali sebe i na kraju uspeli, srpska liga se opet igra u Novopazarskoj banji. Pored bezbroj nedaća i ogromnih finansijskih problema, uspeli su da privedu prvu polusezonu kraju, uz neznatna dugovanja, ali dalje se nikako nije moglo.

Foto: FK Jošanica Novi Pazar

Ne tako davno slavila se titula

 

Obrazloženje je usledilo:

- Neizvesna i nesigurna godina, kao i nedovoljan budžet za 2024.godinu, naveli su kompletno rukovodstvo na ovakav korak. U nadi da će neki novi ljudi, pronaći način za normalno funkcionisanje kluba, predsednik Suljović i Upravni odbor kluba se zahvaljuju trenerima i igračima na dosadašnjoj saradnji.

Ostaje da se vidi kako će ekipa Jošanice prevazići trenutni vakuum kada je rukovodeći kadar u pitanju, ali je jasno da se mora hitno reagovati s obzirom da je nastavak borbe za bodove zakazan za 10. mart kada će Jošanica gostovati OFK Mihajlovcu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading