ISTORIJA UŽIVO: Potez kojem se malo ko nadao - nakon decenija postojanja, klub menja ime i vizuelni identitet!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.01.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo poglavlje u klupskoj istoriji je okrenuto.

ISTORIJA UŽIVO: Potez kojem se malo ko nadao - nakon decenija postojanja, klub menja ime i vizuelni identitet!

Foto: FK Institut/FK Zemun Polje

Fudbalski klub Institut iz Zemun Polja osnovan je 1967. godine, a poslednji put su učestvovali u borbi za bodove u takmičarskoj 2020/21 kada su u okviru Prve beogradske lige - "grupa A" takmičenje okončali na 11. poziciji sa skorom od deset pobeda, pet remija i 15 poraza.

 

Tokom aktuelne zime rukovodstvo kluba je odlučilo da načini korenite promene o čemu je informisala javnost putem saopštenja:

- Poštovana deco, roditelji, verni pratioci i podržavaoci našeg kluba, obaveštavamo Vas da od dana: 1. januara 2024. godine ,,FK Institut” menja ime i grb kluba - stoji na početku saopštenja i dodaje se:

- Od sada ćete nas prepoznavati po imenu: FK Zemun Polje, Dok smo u grb ubacili simbole Zemuna kako i dolikuje. Ovu odluku su zajedno doneli uprava kluba i treneri na čelu sa predsednikom, sa ciljem da unesemo nešto novo i modernije, prepoznatljivije, a novu godinu započnemo velikim promenama. Osim imena i grba, druge stvari nećemo menjati, a nadamo se da će deci ovo biti osveženje i vetar u leđa za nove pobede, jer sve što radimo, radimo za njih.

Na kreju se klub obratio i svojim najmlađim članovima:

- Od danas će na sva pitanja, poput onih: ,,Odakle si?”, ,,Odakle su ti drugari?”, ,,Gde treniraš?” Biti dovoljan samo jedan odgovor: ZEMUN POLJE.

Foto: FK Institut/FK Zemun Polje

Stari klub novog imena i grba - FK Zemun Polje

 

Nova stranica u klupskoj istoriji je okrenuta, a ostaje nada da ćemo ekipu Zemun Polja ponovo imati prilike da pratimo u takmičenjima pod ingerencijom Fudbalskog saveza Beograda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading