TOP PET URNEBESNIH PADOVA PRED KAMERAMA: Ovo su najsmešniji ESTRADNI "PADAVIČARI" (VIDEO)

Autor: M. K. V.

Zabava

28.12.2023

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnoge poznate ličnosti dožive pehove na sceni zbog kojih postanu hit na internetu, a Republika vam izdvaja najpopularnije video klipove, koji kruže društvenim mrežama.

TOP PET URNEBESNIH PADOVA PRED KAMERAMA: Ovo su najsmešniji ESTRADNI "PADAVIČARI" (VIDEO)

Foto: ATAImages

Jedna od najsmešnijih situacija dogodila se Grandovom voditelju Siniši Mediću, koji se 2010. godine onesvestio uživo u programu i to ne u svojoj emisiji, već u emisiji "Farma - izbacivanje" u kojoj je gostovao kao podrška Zorane Pavić dok je ona boravila u pomenutom rijalitiju na TV Pink.

 

U trenutku kada ga mu je voditeljka postavila pitanja, iako je trebalo da odgovara sedeći, on je, ničim izazvan, ustao, a onda se naglo srušio kao sveća. 

Dok je sedeo u žiriju "Zvezda Granda" Aca Lukas se na smehotresan načnin prevrnuo sa stolice što je izazvalo smeh kod publike, ali i pomamu za ovim snimkom na društvenim mrežama. Klip sa Lukasovim padom postao je 2016. i video godine.

 

 

Pevačica Ana Bekuta je tokom svog urnebesnog pada na bini ostala pribrana i nije prekidala pevanje, što je ispalo još simpatičnije. Ona se čak našalila na svoj račun, a njen nezgodan pad niz stepenice u trenutku dok je pevala svoj veliki hit "Bekrija", postao je jedan od viralnijih.

 

 

Nakon pada, Bekuta se nasmejala, a onda je publiku upitala:
Je li ovo snimila kamera?!

Grupi estradnih "padavičara", kako ih je sama prozvala, pridružila se i čuvena folkerka Šemsa Suljaković, kada je tokom pevanja na jednom nastupu poželela da priđe bliže publici, doživela nezgodan pad. 

 


 - Plašeći se pada na lice, skočila sam uvis i pala na stražnjicu, a onda sve okrenula na šalu i tako nastavila pevanje sa prvim padom u mojoj karijeri - ispričala je Suljakovićka i dodala:
- Priključila sam se i ja grupi estradnih ''padavičara!

U smešnim klipovima završila je i Rada Manojlović kada je zgulila kolena na bini. Iako je njen pad izgledo stravično zbog krvi koja je šikljala na sve strane i pevačica je odmah na licu mesta sve okrenula na šalu.

 


- Tako mi i treba kad oblačim duge haljine, da sam bila u miniću ovo se nikad ne bi desilo! Samu sebe sam urekla, nema šta drugo da bude - priznala je Rada, a zatim je i sama objavila video svog pada kako bi nasmejala svoje fanove.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading