TRAGEDIJA! Preminuo fudbaler, telo mu PRONAĐENO između VAGONA! Njegova SMRT izazvala MISTERIJU!

Autor:

Sport

16.10.2023

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga zadesila španski klub Kordobu.

TRAGEDIJA! Preminuo fudbaler, telo mu PRONAĐENO između VAGONA! Njegova SMRT izazvala MISTERIJU!

Foto: Starsport

Mladi fudbaler Kordobe Alvaro Prijeto (18) pronađen je mrtav između dva vagona u zapuštenom vozu, potvrdio je ovaj klub. 

Nesrećni Prijeto je poslednji put viđen 12. oktobra na železničkoj stanici Santa Husta u Sevilji, ali mu se od tada gubi svaki trag. 

Španski mediji prenose da je Alvaro bio u noćnom provodu u Sevilji sa prijateljem, posle čega je trebalo da se vrati kući u Kordobu vozom. Izgledalo je da je imao problema da uđe u voz zbog istrošene baterije na mobilnom telefonu, pa nije mogao da dokaže kondukterima da je kupio kartu. 

 

 

Samo četiri dana kasnije njegovo telo je pronađeno između dva vagona voza koji je bio van funkcije. Za sada nije poznato šta je uzrok smrti Prijeta.

Povodom tragičnog događaja oglasila se i Kordoba.

- Sa žaljenjem izveštavamo da je naš mladi igrač Alvaro Prijeto konačno pronađen mrtav - stoji u klupskom saopšenju.

Izjavu je dao i predsednik pokrajinske Vlade Andalusije Huanma Moreno.

- Dirnuti smo tragičnim ishodom nestanka Alvara Prijeta, koji nas je držao u neizvesnosti svih ovih dana. Sada je vreme da budemo uz porodicu. Sva ljubav Andalusije za njih. Nadamo se da će okolnosti ove smrti uskoro biti razjašnjene - rekao je Moreno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading