PRVI SNIMAK ACE LUKASA NAKON PUŠTANJA IZ PRITVORA: Folker ne prestaje da ŠOKIRA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

13.01.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procurio prvi snimak Ace Lukasa nakon puštanja iz pritvora!

Popularni folker Aca Lukas oglasio se na društvenoj mreži Instagram nakon što je pušten iz pritvora u Brusu. Pevaču je juče otkazan nastup na Kopaoniku, a danas je svojoj publici najavio da će pevati večeras. Lukas se usnimio sa članovima benda u jednom restoranu.

- Dragi moji, za razliku od nekih, ja moram da pevam i drugi dan. Mi ćemo da pevamo drugi dan, nikakav problem, gospodo - poručio je Lukas.

Republika

Foto: Instagram.com

Aca Lukas sa članovima benda


Podsetimo, on je noć proveo u policijskoj stanici u Brusu. Folker je pao na testu za narkotike, a protiv njega će biti podneta prekršajna prijava za vožnju pod dejstvom narkotika. Kako portal Republika saznaje, pre nego što je Aca uhapšen, došlo je do incidenta na jednoj pumpi na putu za Kopaonik.

- Aca Lukas je sa društvom u kolima divljao na pumpi pre hapšenja. Oni su prvi i zvali policiju. Pretio je zaposlenima - započinje naš izvor, pa dodaje:

- Kad ga je policija zaustavila, reč nije rekao, sve mu je bilo jasno. Na testu je bio pozitivan na kokain. U kolima su nađeni droga i antidepresivi koji mogu samo na recept. Dat mu je rok da dostavi medicinsku informaciju - završava izvor za Republiku.

On je po službenoj dužnosti jutros izašao pred sudiju za prekršaje koji mu je odredio kaznu. Lukas je sinoć trebalo da nastupi na Kopaoniku, ali je njegov nastup odložen za večeras. Folker se oglasio nakon puštanja iz pritvora i priznao svoju odgovornost za saobraćajni prekršaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading