PRVA IZJAVA ACE LUKASA: Folker se oglasio nakon puštanja iz PRITVORA!

Autor:

Zabava

13.01.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas se oglasio nakon puštanja iz pritvora!

PRVA IZJAVA ACE LUKASA: Folker se oglasio nakon puštanja iz PRITVORA!

Foto: pixabay.com, RTV Pink

Kako je portal Republika saznao, kod folkera Ace Lukasa je policija pronašla više vrsta narkotika i tableta. On je noć proveo u pritvoru u policijskoj stanici u brusu, a kako su preneli domaći mediji, pušten je na slobodu.

Folker se oglasio za domaće medije i priznao svoju odgovornost za saobraćajni prekršaj. Ranije se pisalo da je vozio bez dozvole.

Republika

Foto: shutterstock, ST/Dragan Kadić

Aca Lukas, policija, ilustracija

- Kriv sam i preuzimam odgovornost za svoje postupke - izjavio je Lukas za domaće medije nakon puštanja.,

- Državni organi su radili svoj posao u skladu sa zakonom, i nemam nikakve primedbe na njihov rad - dodao je folker za domaće medije.

Kako je "Blic" preneo, folker je pao na testu za narkotike. Protiv njega biće podneta prekršajna prijava za vožnju pod dejstvom narkotika. Policajci su u automobilu našli kokain i marihuanu, kao i više vrsta tableta.

Republika

Foto: shutterstock,ATAImages

Aca Lukas, sudnica, ilustracija

On je po službenoj dužnosti jutros izašao pred sudiju za prekršaje koji mu je odredio kaznu. Lukas je sinoć trebalo da nastupi na Kopaoniku, ali je njegov nastup odložen za večeras.

Sinoćnji incident dogodio se kada je Lukas zaustavljen zbog saobraćajnog prekršaja na Kopaoniku. Nakon rutinske provere, pevač je zadržan u policijskoj stanici u Brusu, a njegov planirani nastup je otkazan. Ovo hapšenje je izazvalo veliku pažnju javnosti, s obzirom na popularnost pevača Aca Lukasa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading