VATRENA PLAVUŠA IMALA JE DEVET PLASTIČNIH OPERACIJA: Kada se potpuno IZOBLIČILA, povukla je ŠOKANTAN potez (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogima je bila poznata zbog veličine grudi koje su mamile muški rod.

VATRENA PLAVUŠA IMALA JE DEVET PLASTIČNIH OPERACIJA: Kada se potpuno IZOBLIČILA, povukla je ŠOKANTAN potez (FOTO)

Foto: TikTok/ neyeleenashleey

Influenserka sa Floride nekada poznata po tome što ima "najveće grudi u SAD" poziva žene da dvaput razmisle o operaciji. 

Nejlin Ešli (34) imala je devet plastičnih operacija u pokušaju da poveća broj pratilaca na društvenim mrežama, ali kaže da joj njen hirurški poboljšan izgled nije doneo nikakvu sreću.

Nakon operacije nosa koja je loše prošla, manekenka je odlučila da se vrati prirodnoj lepoti, uklonivši implante.

- Prvi put sam uradila implantate sa 18 godina, ali su urađeni pogrešno i nisu zarasli kako treba, ostavljajući me sa jednom dojkom znatno višom od druge - rekla je majka dvoje dece iz Majamija, prenosi "Njujork post".

- Popravila sam ih novim implantatima od 650 kubika. Volela sam ih, i konačno sam se osećala srećnom i da savršeno pristaju mom telu.

Međutim, Ešli je još nekoliko puta menjala grudi nakon što ju je dečko nagovarao da poveća.

- Počela sam da izlazim sa nekim ko ima apsolutnu opsesiju velikim grudima i ovo me je navelo da osećam da moraju da budu veće samo da bih privukla pažnju. U tom trenutku još uvek se nisam osećala "dovoljno dobro". Opet sam otišla pod nož u jeftinoj ordinaciji plastične hirurgije, jer sam tu mogla legalno da odem u Sjedinjenim Državama i da uradim 800 kubika fizioloških implantata, prepunjenih na 1.250 kubnih centimetara.
 

Foto: Printscreen/https://nypost.com/

Ešli se pokajala zbog svih operacija koje je uradila

Otprilike u isto vreme, Ešli je takođe odlučila da uradi operaciju brazilskog podizanja zadnjice kako bi poboljšala svoj zadnji deo, piše "Njujork post".

- Tada je to bila Kardašijan era – što je veće, to bolje. Sve se radilo o tome da dobijete pratioce na društvenim mrežama. Pošto mi prvo podizanje nije bilo dovoljno, išla sam i na drugo.

Doktor joj je potom obećao besplatnu operaciju nosa, ako ga bude reklamirala, ali rezultati su bili užasni, kako je objasnila.

Foto: Printscreen/https://nypost.com/

Uradila je operaciju nosa zbog čega se takođe pokajala

Ešli je prošla još jednu proceduru da pokuša da ispravi i usavrši tu rinoplastiku - ali rezultati su bili još gori, rekla je.

- To je bila najgora odluka koju sam donela u životu.  Nažalost, čak i moj septum je uništen i do danas ne mogu da dišem tako lako – iz nosa mi samo izliva bistra tečnost po ceo dan - dodala je ona.

Pogrešna operacija podstakla je Ešli da preispita svoju beskrajnu potragu za fizičkim savršenstvom. Kasnije je odlučila da prihvati svoj prirodni izgled. Uklonila je implante iz grudi.

Sada, na TikToku deli video zapise koji upozoravaju žene na potencijalne opasnosti od operacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading