OVO MUŠKARCI PRVO PRIMETE KADA SE ŽENA SKINE: To GORE ih najviše UZBUĐUJE, a nije POPRSJE!

Autor:

Lifestyle

05.01.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niko ne očekuje!

OVO MUŠKARCI PRVO PRIMETE KADA SE ŽENA SKINE: To GORE ih najviše UZBUĐUJE, a nije POPRSJE!

Foto: Shutestock

vođenje ljubavi

Magazin Men’s Health nedavno je sproveo zanimljivu anketu među muškarcima, istražujući šta prvo primećuju na ženskom telu tokom se*sualnog čina. Rezultati ankete su otkrili nekoliko interesantnih detalja o tome šta muškarci smatraju privlačnim i primetnim, a da žene to uopšte ne očekuju.

Fizički atributi: Zadnjica, grudi i oči

Prema podacima dobijenim anketom, muškarci prvo primećuju zadnjicu i grudi žene tokom se*sa. Međutim, iznenađujuće je da su oči takođe visoko rangirane na listi stvari koje muškarci primećuju, čak i više od fizičkih atributa.


Inicijativa i raspoloženje za intiman odnos

Pored fizičkih karakteristika, muškarce takođe zanima koliko je žena raspoložena za preuzimanje inicijative tokom intimnog odnosa. Ovo im pruža priliku da bolje upoznaju svoju partnerku na intimnom nivou.

Foto: Shutterstock

Šta muškarac prvo primeti tokom odnosa na ženi


Samopouzdanje kao ključna karakteristika

Iako fizički izgled ima svoju važnost, samopouzdanje je ono što muškarci prvo primećuju kada se žena skine. Ova osobina se smatra ključnom, čak i važnijom od fizičkih karakteristika, jer se samopouzdanje oseća čak i u polumraku.


Iz svega navedenog, možemo zaključiti da su muškarci skloni da primećuju ne samo fizičke atribute žene tokom se*sa, već i njen stav, raspoloženje i samopouzdanje. Ove informacije mogu biti korisne kako bi se bolje razumele muško - ženske dinamike u intimnim situacijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading