OVU DEVOJKU SU POVREDILI PSI: Desilo joj se ono što je moglo svakome od NAS, proći će vas jeza kada pročitate šta su joj sve OTKINULI (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

03.01.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrila je teške povrede.

OVU DEVOJKU SU POVREDILI PSI: Desilo joj se ono što je moglo svakome od NAS, proći će vas jeza kada pročitate šta su joj sve OTKINULI (FOTO)

Foto: instagram/printscreen/jacqueline_claire99

Studentkinja iz Teksasa ostala je unakažena zbog napada psa kada je ugrižena više od 800 puta i izgubila je skoro 30 odsto krvi.

Žaklin Duran, studentkinja Teksaškog univerziteta u Dalasu, povređena je dan pre svog 22. rođendana u decembru kada se pojavila u kući dr Džastina Bišopa i njegove supruge Ešli da šeta njihova dva psa.

Ali kada je otvorila vrata, životinje - mešanac nemački ovčar po imenu Lusi i pitbul po imenu Bender - su nasrnuli na nju i prikovali je.

- Osetila sam kako mi koža visi sa lica - rekla je Žaklin za CBS Nevs u svom prvom intervjuu od incidenta.

- Mislila sam da ću umreti.

Otkrila je teške povrede na licu - koje je podvrgnuto presađivanju kože sa njene zadnjice. Učenica je takođe izgubila skoro 30 odsto krvi u napadu koji je promenio život i morala je više puta da bude reanimirana i stavljena u medicinski indukovanu komu na nedelju dana, izvestio je CBS Nevs.

Foto: instagram/printscreen/jacqueline_claire99

Devojka koju su napali psi

- Morali su da je reanimiraju na traumatološkom stolu - rekao je njen otac Džon Durand za novine.

- Bilo mi je drago da je vidim živu - rekla je mama.

- Celo lice joj je bilo potpuno zavijeno. U međuvremenu, nikada ranije viđeni CCTV snimci pokazuju kako se policajci bore da stave pse pod kontrolu. 

Prošlo je 37 minuta od dolaska policajaca do trenutka kada su se lekari osećali dovoljno bezbedno da uđu u prostorije.

Tokom napada "krvožednih" životinja, devojci su otkinuti nos, uši, usne i obrazi, navodi se u tužbi podnetoj u januaru.

- Psi su nasilno napali njenu glavu i lice - katastrofalno su je izmrcvarili. Psi su bili toliko nasilni i krvoločni da su skinuli Žaklin odeću, uključujući i farmerke. Psi su otkinuli i pojeli Žaklin oba uha, nos, usne i veći deo lica ispod očiju - navodi se u tužbi.

Međutim, ona je rekla da je odlučila da sada istupi i pokaže svoje povrede kako bi se posmatrala kao primer, a ne kao žrtva.

 - Želim da vlasnici pasa poznaju svoje životinje i da budu u stanju da komuniciraju sa svojim čuvarima kako im je - rekla je ona.

U tužbi se par optužuje za nemar jer navodno nisu kontrolisali, obezbeđivali i obučavali pse, kao i "propust da obezbede bezbedno okruženje za svoje goste".

Ona traži suđenje i više od milion dolara odštete.

Par je rekao istražiteljima da su psi došli iz spasilačkih organizacija i da nisu imali problema sa njima. Ali tužba uključuje fotografiju "zloslutnog znaka" na ulaznim vratima para koji glasi: "Besni psi. Molimo vas da ne kucate i ne zvonite. Umesto toga pozovite ili pošaljite poruku."

Njen advokat Čip Bruker rekao je za Si-Bi-Es njuz da znak "sugeriše da su znali da se oba ova psa ponašaju agresivno prema ljudima koji dolaze na ulazna vrata".

Par je odbio zahtev za intervju od CBS Nevs-a, ali je u izjavi rekao da su "slomljenog srca".

- Znamo da je ozbiljno povređena i uništeni smo onim kroz šta ona i njena porodica prolaze. Nikada nikoga ne bismo svesno doveli u opasnost i bili smo šokirani onim što se dogodilo u našem domu. Zbog sudskog spora koji je u toku, savetovani smo da ne dajemo bilo kakve intervjue, međutim, želimo da gospođa Durand i njena porodica znaju da se molimo za njen oporavak svakog dana - rekli su ljudi koji su pazili te pse.

Devojka je rekla da se nada da će nastaviti da radi sa životinjama, možda kao trener pasa, ali je i dalje suočena sa dodatnim operacijama i dugim putem do oporavka.

- Nije zabavno razmišljati o tome, a takođe mislim o tome koliko su doktori neverovatni. I tako sam se predala u njihove ruke da mi pomognu - rekla je ona.

Da bi se oporavila, pomaže joj njen dečko sa kojim je tri godine u vezi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading