SAČEKALA JE DEČKA U PROVOKATIVNOM BODIJU: Kada je video ni sekund nije mogao da se SUZDRŽI, kamere zabeležile sve što se dogodilo (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

30.12.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prednji deo trikoa otkrio je malo više.

SAČEKALA JE DEČKA U PROVOKATIVNOM BODIJU: Kada je video ni sekund nije mogao da se SUZDRŽI, kamere zabeležile sve što se dogodilo (FOTO/VIDEO)

Foto: TikTok/paulandhan

Hana vežba na podu

Hana je nedavno odlučila da svoje kućno vežbanje učini zanimljivijim, te je nabavila novi triko inspirisan modom iz 80-ih godina. Ovaj neobični autfit, sa tangama i helankama, privukao je veliku pažnju njenih pratilaca na društvenim mrežama. Uz to, dodala je plastičnu viljušku u kosu, dajući joj izgled kao da nosi mikrofon za vođenje fitnes treninga. Kada je njen dečko Pauli video ovu neobičnu pojavu, jedva se suzdržao od smeha, ali je ipak uspeo da se sabere i zabeleži nekoliko fotografija za uspomenu.

Nakon objavljivanja videa na TIKToku, reakcije pratilaca su bile raznolike. Dok su neki komentarisali kako im se dopada njen stajling i odabir, drugi su se fokusirali na njen izgled, posebno ističući njene grudi. Ovo je dovelo do brojnih pitanja o tome ko je "zadužen" za njen izgled, na šta je Hana odgovorila da je doktor Liland zaslužan za ovaj estetski utisak.

Foto: TikTok/paulandhan

Hana je nehotice pokrenula raspravu o estetskim korekcijama


Novi pristup vežbanju

Iako je prvobitni cilj bio da učini svoje vežbanje zabavnijim, Hana je nehotice pokrenula raspravu o estetskim korekcijama i svom fizičkom izgledu. Iako to nije nameravala da učini, fokus na grudima naveo je korisnike TikToka da pričaju o tome.

Na kraju, Hana je uspela da svoje vežbanje učini nezaboravnim, kako za sebe i svog partnera, tako i za svoje pratioce na društvenim mrežama. Svojom spontanošću i smelošću da pokaže autentičnost, privukla je pažnju mnogih, a njen dečko je odmah fotografisao, čim je video.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading