MLADA IZ KOMŠILUKA "PREŠLA IGRICU": Gole noge i JOŠ NEŠTO, svatovi ZGAĐENI odabirom za ovaj svečani trenutak! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

21.12.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njen suprug se uopšte ne buni.

MLADA IZ KOMŠILUKA "PREŠLA IGRICU": Gole noge i JOŠ NEŠTO, svatovi ZGAĐENI odabirom za ovaj svečani trenutak! (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram/ininferno

Mlada u oskudnoj venčanici

Na nedavnom venčanju koje je održano u crkvi u Temišvaru, ova mlada je izazvala različite reakcije pojavivši se u veoma provokativnoj venčanici.  Mlada je odlučila da pomeri granice tradicionalnog venčanja noseći venčanicu sa veoma dubokim šlicom, ističući svoje noge i ostavljajući prisutne u čudu. Čak i prednji deo venčanice je bio predmet diskusije, zbog velikog izreza na grudima. 

Njen izbor odevanja izazvao je različite reakcije - dok su neki bili očarani hrabrošću i samopouzdanjem mlade, drugi su smatrali da je njen izgled bio previše provokativan za tako svečan događaj u crkvi. Ova mlada je svojim izborom venčanice definitivno istakla koliko je važno razmisliti o tome šta je umesno i prikladno za određene prilike, posebno kada je reč o tradicionalnim ceremonijama poput venčanja u crkvi.

Foto: Printscreen/Instagram/ininferno

Njen izbor odevanja izazvao je različite reakcije - dok su neki bili očarani hrabrošću i samopouzdanjem mlade, drugi su smatrali da je njen izgled bio previše provokativan

Reakcije korisnika društvenih mreža


Jedna korisnica je komentarisala: "Kakva mlada! Zgodna je, meni je to super." Ovaj komentar je izazvao burne reakcije među ostalim korisnicima, koji su se podelili u mišljenjima o tome da li je venčanica primerena ili ne, piše "Mondo".

Video je prikupio stotine hiljada lajkova i brojne komentare. Korisnici su se posebno osvrnuli na činjenicu da se mlada, i pored svoje izazovne venčanice, ipak malo pokrila prilikom ulaska u crkvu. Međutim, mnogi su istakli da im to nije bilo dovoljno i da smatraju da je mlada trebalo da se obuče primerenije za crkveno venčanje.

Šta vi mislite?

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading