GRUDI KAO SAKRILA, "SRAMOTU" OTKRILA: Manekenka pokazala da sa njom nema ŠALE, ima najbolje telo koje ćete ikada videti (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

05.01.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kendal Džener pozirala u minijaturnom bikiniju i pokazala malo više.

GRUDI KAO SAKRILA, "SRAMOTU" OTKRILA: Manekenka pokazala da sa njom nema ŠALE, ima najbolje telo koje ćete ikada videti (FOTO)

Foto: YouTube/ Vogue

Slavna manekenka iz porodice Kardašijan - Džener pozirala je na plaži u minijaturnom bikiniju i oduševila miliona pratilaca. Kendal Džener ima samo 28 godina, a važi za jednu od zgodnijih i uspešnijih svetskih manekenki koja će bez ustezanja pokazati malo više, a na njeno telo niko ne ostaje ravnodušan.

Ovoga puta, Kendal je objavila galeriju fotografija na društevnoj mreži Instagram i pozirala je u narandžastom, minijaturnom bikiniju na pruge. Prilično uzan donji deo bikinija otkrio je malo više, ali ona je samouvereno gledala u kameru.

Nije se libila ni da okrene pozadinu i na taj način se uslika i takođe oduševi sve one koji je prate. Zategnuta zadnjica definitivno je u prvom planu. Otkrila je da je kupaći kostim minijaturan kako napred tako i pozadi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

U komentarima njeni prijatelji i pratioci tvrdili su da je ovo "izuzetno vruća fotografija".

"Vau", "Najlepša Kardašijanka", "Srećna i tebi Nova godina", "Predivno", "Savršena kao i uvek", "Ma da li je ovo moguće", pisali su joj ispod fotografija koje je objavila. 

Iako joj danas cvetaju ruže na poslovnom planu mnogi tvrde da je njen izgled posledica plastičnih operacija koje je uradila. Većina govori kako je karijeru modela "kupila", jer nikada nije bila materijal za menekenku dok nije uradila sve operacije i promenila svoj fizički izgled.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading