IMAM 65 GODINA I TEK SADA SAM DOŽIVELA NAJBOLJI INTIMAN ODNOS U SVOM ŽIVOTU: Evo kako se dogodilo PROSVETLJENJE, a nešto fantastično se desilo TELU

Autor: N.J.

Lifestyle

22.12.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrila je svoju tajnu.

IMAM 65 GODINA I TEK SADA SAM DOŽIVELA NAJBOLJI INTIMAN ODNOS U SVOM ŽIVOTU: Evo kako se dogodilo PROSVETLJENJE, a nešto fantastično se desilo TELU

Foto: Jam Press / Jam Press / Profimedia

Žena koja se takmiči u bikiniju

Žena koja se takmiči u bikiniju Bobi Parker Hol tvrdi da ima najbolji intiman odnos u svom životu tek sada sa 65 godina.

- Tako je ludo shvatiti da u mojim godinama imam najbolji intiman odnos u životu - rekla je plavokosa bomba iz Portlanda, za Džem pres.

Hol, koja se godinama borila sa svojom težinom, veruje da joj je duboka povezanost sa partnerom, uz fokus na svoje fizičko i mentalno zdravlje, omogućila najbolji intiman odnos u svojim zlatnim godinama - a ova neverovatna strast je ključ za dostojanstveno starenje.

Posle sedam godina braka, Hol se kune da je "eksplicitna se*sualna veza neosporan ključ za dobro starenje“.

- Intimnost koju delim sa svojim mužem, Dinom, naterala me je da osetim dubok osećaj bliskosti i sigurnosti na toliko nivoa da sada uživam u višestrukim vrhuncima svaki put kada imamo odnos. Ova dubina zadovoljstva i intimnosti je dragocen dar - rekla je ona i pojasnila:

- To je jedan od najvažnijih aspekata života. Intiman odnos ne mora da prestane u određenoj starosti.

Foto: Jam Press Vid/@modernbodiesfitne / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Veruje da joj je povezanost sa partnerom, uz fokus na njeno fizičko i mentalno zdravlje, omogućila najbolji intiman odnos u svojim zlatnim godinama

Mama dvoje dece se nada da će njen savet pomoći starijim ženama da uđu u najbolju formu svog života i imaju dobar intiman odnos.

Hol preporučuje da žene rade na održavanju mišića i fleksibilnosti, uz napomenu da se oboje mogu izgraditi u bilo kojim godinama. Veruje da joj je njeno fitnes putovanje pomoglo da se obnovi mentalno, fizički i emocionalno nakon razvoda.

- Otkrila sam da je to jedna od najboljih stvari koja će vam pomoći da ponovo pokrenete život - objasnila je ona.

Ona takođe savetuje ženama da održavaju zdravu težinu i da vode računa o svojoj koži - ali "klonite se bilo kakvih proizvoda koji sadrže previše hemikalija".

- Čak i sa 80 godina, videla sam to, uvek nam je stalo do toga kako izgledamo. Ali nemojte odlagati estetsku hirurgiju, osedite ako želite, samo morate prihvatiti gde ste sa svojim godinama. Često izlazite u prirodu da biste obnovili svoje telo, um i duh - predlaže.

- Učinite svoj lični mir glavnim prioritetom u životu i podstaknite sebe da prvo nastavite da rastete u svom odnosu sa samim sobom.

Ona se nada da će inspirisati druge koji ulaze u starije godine da "odbiju da dopuste bilo kakvim stereotipima o starenju da ih spreče da postignu svoje ciljeve" i "budu pozitivan primer za sledeću generaciju tako što će se identifikovati kao sposobna osoba bez obzira na godine".

- Takođe je od vitalnog značaja da nastavite da istražujete nove načine za rast, učenje i pronalaženje hrabrosti da uradite ono što ste oduvek želeli da radite, ali još niste. Željno tražite nove načine da se kreativno izrazite, kao sredstvo za opuštanje i smanjenje stresa.

Hol deli svoje putovanje na društvenim mrežama kako bi pomogla drugima da dostignu svoj fizički, emocionalni i intimni vrhunac.

- Mislim da nije važno koliko imamo godina - žene uvek žele da se osećaju privlačno i poželjno - zaključuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading