KONAČNO POKAZALA ONO ŠTO SU MNOGI ŽELELI DA VIDE: Kada se Ana Radulović okrenula pokazala je prorez na NEZGODNOM MESTU i nije joj bilo žao (FOTO)

Autor:

Lifestyle

24.12.2023

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi će biti oduševljeni ovim prizorom.

KONAČNO POKAZALA ONO ŠTO SU MNOGI ŽELELI DA VIDE: Kada se Ana Radulović okrenula pokazala je prorez na NEZGODNOM MESTU i nije joj bilo žao (FOTO)

Foto: Instagram.com/ana.radulovic

Voditeljka Ana Radulović

Voditeljka Ana Radulović važi za jednu od najzgodnijih sa naših prostora. Očigledno, mnogo se trudi oko fizičkog izgleda i rezultati su tu. Zato je opravdano što je Ana Radulović na visokim pozicijama ako govorimo o fizičkom izgledu i neodoljivim crtama lica. Gde god da se pojavi, svi samo gledaju u nju. Ovoga puta, nije reč o nekom glamuroznom izdanju, već je vesela voditeljka pozirala u farmerkama i topu i to na gradilištu. Zanimljivo je što se odlučila čak da stavi i šlem.

Naizgled, potpuno klasičan svakodnevni stajling pokazao je malo više. Voditeljka se snimala, a onda se okrenula i imalo je šta i da se vidi. Farmerke ispod zadnjice imaju prorez koji pokazuje ono što bi mnogi voleli da vide. Zategnuto telo je sinonim za ovu voditeljku. Očigledno, to se dopalo i njenim pratiocima te je na ovaj video prikupio čak 4.000 sviđanja.

Foto: Instagram/ana.radulovic

Voditeljka Ana Radulović pokazala prorez ispod zadnjice

Jednom prilikom, voditeljka je govorila kako je uspela da vrati kilažu nakon porođaja. Smršala je čak 12 kilograma uz pomoć dijete koju je strogo pratila.

- Osim što sam probušila kašiku, posle 16 sati ništa nisam jela. Morala sam da budem na tako rigoroznom režimu, jer mi se ponekad činilo da se gojim i od vode - rekla je Ana jednom prilikom i dodala:

- U životu mogu bez svega, ali bez slatkiša nikako. Oni su moj jedini porok. Jednom me je paparaco uhvatio dok sam kupovala čak dva sladoleda, koja sam sama pojela. Dešavalo mi se da pojedem i po četiri sladoleda dnevno. Pošto mi je bilo isuviše teško da se odreknem omiljenih poslastica, u početku sam ih jela samo pre podne. Nisam preko noći prestala da jedem slatkiše, već postepeno. Čim sam se "skinula" sa šećera i izbacila večeru, istopila sam se. Svako jutro doručkujem ovsenu kašu sa sezonskim voćem. U toku dana popijem bar dve litre vode, što ranije nije bio slučaj. Dešavalo mi se da za ceo dan popijem samo čašu vode, što nije dobro. S vremena na vreme pijem i detoks sokove, kojima očistim organizam. I to mi je pomoglo da smršam - ispričala je ona za "Informer" jednom.

Pogledajte fotografije Ane Radulović u galeriji ispod:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading