ŽENA SA NAJRAVNIJOM ZADNJICOM KOJU ĆETE IKADA VIDETI: "Ne morate me tešiti" - kune se da nije FILTER, ovo je HIT! (FOTO)

Autor:

Lifestyle

22.11.2023

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi se pitaju da li koristi filter.

ŽENA SA NAJRAVNIJOM ZADNJICOM KOJU ĆETE IKADA VIDETI: "Ne morate me tešiti" - kune se da nije FILTER, ovo je HIT! (FOTO)

Foto: TikTok/julieevlorentzen

Julija Evlorentzen otvorila je svoju stranicu na TikTok - u i otkrila da se obratila svojoj supruzi koja je i personalni trener kako bi je zamolila da smisli plan kako da izgradi mišiće i da se zategne. Julija ima izuzetno ravnu zadnjicu a sama za sebe je istakla da je "najravnija na svetu". 

- Svi znamo da imam najravniju zadnjicu u svemiru - započela je dok je pokazivala slike kako joj izgleda zadnjica u kupaćim kostimima.  

- Nije uvredljivo, ne morate mi reći da vidite neki oblik - ravna je i slatka - dodala je ova simptična plavuša i zamolila da je niko ne teši, piše "San".

Foto: Tiktok/@julieevlorentzen

Julija pokazala zadnjicu

Uprkos insistiranju da na nju ne utiču komentari hejtera, njen video je bio preplavljen primedbama ljudi, a jedan je pitao: "Da li je to filter?"

Foto: Tiktok/@julieevlorentzen

Julija se žali na ravnu zadnjicu

Zaista, mnogi su mislili da ovako nešto nije istina, te da se ona šali kako bi prikupila veći broj pratilaca na pomenutoj društvenoj mreži. Namerno ili ne, mnogima je i pomogla da izgrade samopouzdanje. Predstavljajući sebe na najiskreniji način pomogla je nekima da zavole sebe.

Danas, Julija i njena partnerka Kamila dobile su bebu u kojoj svakodnevno uživaju, vole se i uspele su da izgrade mišiće koje je želela. Julija je bila izuzetno zgodna trudnica. Tokom trudnoće bila je i fizički aktivna, a ceo put vantelesne oplodnje, treninga i svakodnevnice nesebično su delile sa ljudima koje ih vole. Video kada su objavile da će dobiti bebu ima čak 20 miliona pregleda. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading