"OBJAVIĆU OVAJ VIDEO KADA BUDEM HTELA DA ME LINČUJU": Milica SUROVO OPLELA - Visiću na Terazijama, ali ovo NIJE NORMALNO!

Autor:

Lifestyle

18.11.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žestoko su odgovorili na njene komentare.

"OBJAVIĆU OVAJ VIDEO KADA BUDEM HTELA DA ME LINČUJU": Milica SUROVO OPLELA - Visiću na Terazijama, ali ovo NIJE NORMALNO!

Foto: Printscreen/TikTok/milica_aleksov2

Tiktokerka Milica Aleksov nedavno se porodila i na svet je donela dečaka. Nedavno je na pomenutoj društvenoj mreži pokrenula jednu raspravu kojoj se priključio veliki broj ljudi. Naime, ona je govorila o kućnim ljubimcima i njihovim gazdama koje se ponašaju kao da imaju dete. Između ostalog naglasila je da je potrebno razgraničiti bebe od životinja, i da to nikako ne može biti isto.

Izjavila je sledeće:

- Ne znam da li ću ikada objaviti ovaj video, kad budem htela da me linčuju tada ću ga objaviti. Iz prethodnih klipova ste zaključili da apsolutno se ne mešam ni u čije životne odluke niti se mene tiču i ne zanima me da li neko želi da ima decu ili ne. Jedna stvar mi, ne smeta, ne utiče i ne ugrožava me, ali da kažem da mi nije normalna. Visiću na Terazijama.

 Potom je objasnila na šta je mislila:

- To je što se danas kućni ljubimci gledaju apsolutno isto kao deca. Ja prva razumem da neko ne podnosi decu, vrište, skiče i ostalo, ali ne možemo u isti koš stavljati kućnog ljubimca i dete. Ti voli svog kućnog ljubimca, ja ću da volim svoje dete, sve je to okej, ali se danas mnogo više diže panika oko kućnih ljubimaca nego oko dece. Mnogo dublja tema, ali eto ukratko.

Foto: TikTok/milica_aleksov2

Milica Aleksov tiktokerka o kućnim ljubimcima i deci

Iako je ovaj video imao preko 5.000 sviđanja, bilo je negativnih komentara koji su uglavnom poručivali da "ako nemaš kućnog ljubimca ne možeš da znaš".

"Ko nije imao kućnog ljubimca ne može da zna kakva je to ljubav. Imam mačka koji mi je kao član porodice i uvek će to biti", "Tačno se vidi da nemaš kućnog ljubimca", "Ajde neka svako gleda sebe i svoja osećanja. Ko si ti da kažeš da nešto nije normalno zato što se kosi sa tvojim stavom", poručivali su joj.

Bilo je i pregršt pozitivnih komentara te su pisali da je ovo "istina" i delili mišljenje sa Milicom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading