GRUPA DEČAKA NEMILOSRDNO JE NAPAKOSTILA OVOM PARU NA DAN VENČANJA: Svi tvrde da je ovo još jedan dokaz zašto deci treba ZABRANITI odlazak na svadbu (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

08.11.2023

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bezobrazluk nekada nema granice.

GRUPA DEČAKA NEMILOSRDNO JE NAPAKOSTILA OVOM PARU NA DAN VENČANJA: Svi tvrde da je ovo još jedan dokaz zašto deci treba ZABRANITI odlazak na svadbu (FOTO/VIDEO)

Foto: Instagram video/aros.delroba

Mnogi smatraju da deci nije mesto na venčanju i često se na pozivnici upravo to definiše. Mnogima je takva odluka surova i nepotrebna dok drugi smatraju da su ipak mladenci ti koji odlučuju. Dolazimo do ključnog pitanja: zašto deca ne smeju da prisustvuju venčanju?

Uglavnom mnogi smatraju da im tu jednostavno nije mesto, da je to "žurka za odrasle", da deca prave nepotrebnu gužvu, ometaju mladence, roditelje koji ne mogu da ih obuzdaju i slično. Sigurno ste i sami prisustvovali slavlju kada su tu bila i deca i znate koliko nemirna mogu biti.

Ipak, sledeći par, očigledno nije zabranio prisustvo dece na slavlju i verujemo da su se zbog toga pokajali. Naravno, neće se svako dete ponašati nepristojno, ali mlada je sigurno zapamtila svoj dan i to ne po dobrom. Naime, kada su mlada i mladoženja izlazili pred goste, dečak u belom odelu ih zaustavlja i vuče je blago. Ipak, prilazi žena, možda je u pitanju njegova majka, i par prolazi nesmetano dalje ka centru sale. Ali, tu nije kraj!

Foto: Instagram video/aros.delroba

Nasmejana mlada prolazi

Stariji dečak se zaleteo i udara mladoženju po glavi, dok drugi verovatno slučajno gazi mladu po veu zbog čega ona ne može da ispravi glavu. Mladu vuku pozadi i uništavaju joj frizuru.

Foto: Instagram video/aros.delroba

Mlada ne može da ispravi glavu

Video je osvanuo i na društvenim mrežama, a upravo komentari sa najvećim brojem sviđanja su "Evo zbog čega deca ne smeju da prisustvuju venčanju", dok su se drugi pitali gde su im roditelji i kako niko ne može da ih smiri.

Šta biste vi radili da vam se ovako nešto desi?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading