"ONA ŽELI DA SE REŠI DETETA": U poodmakloj trudnoći uradila je RIZIČNU vežbu na koju bi se malo ko usudio (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

18.11.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uradila je stoj na glavi, a onda sledeću vežbu u teretani.

"ONA ŽELI DA SE REŠI DETETA": U poodmakloj trudnoći uradila je RIZIČNU vežbu na koju bi se malo ko usudio (FOTO/VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/buyumevegelisme?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA%3D%3D#

Postoje trudnice koje žele i imaju mogućnosti da vežbaju tokom trudnoće. Lagane vežbe sa manjom kilažom nekada su čak i preporučljive. Samo izležavanje i konzumiranje nezdrave hrane naravno da nije zdravo, ali čak i kada se pristupa treningu i drugačijoj ishrani treba biti oprezan, pogotovo u ovako osetljivom periodu.

Drugo stanje, kako mu samo ime kaže je neki drugi period za ženu, zbog čega bi trebalo da bude oprezna. One koje su trenirale pre trudnoće, žele to da održavaju, ali nekada esktremne situacije, poput ove, deluju opasno.

Jedan video koji je osvanuo na društvenim mrežama, zaprepastio je javnost. Trudnica u poodmakloj trudnoći usudila se na vežbu koju bi malo ko uradio. Naime, ona se nogama pridržavala uz zid i radila je stojeće sklekove. Osim što je potrebna neverovatna snaga da se ovako nešto izvede, ona je i sve vreme naprezala i stomak, što se jasno videlo.

Foto: TikTok/buyumevegelisme

Vežbanje u trudnoći

Osim toga, radila je i druge zahtevne vežbe kao što su čučnjevi i dizanje tegova.

"Meni ovo nije inspiracija, riskantno je. I za tebe i za bebu", "Po mom mišljenju, ona želi da se reši deteta. Ne mogu naći drugo objašnjenje za njeno ponašanje", "Neke žene ne treba da imaju decu", "Ovo je tako neodgovorno", pisali su joj ispod videa.

Da li biste se vi usudili na ovako nešto?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading