ANA SE PORODILA, A NIJE NI ZNALA DA JE TRUDNA: "Stomak mi je bio ravan, a menstruaciju sam imala redovno" (VIDEO)

Autor:

Lifestyle

13.11.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije ni pretpostavljala da je u drugom stanju sve dok nije rodila bebu.

ANA SE PORODILA, A NIJE NI ZNALA DA JE TRUDNA: "Stomak mi je bio ravan, a menstruaciju sam imala redovno" (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.tiktok.com/@anna.hatesbananas

Jutarnje mučnine, češći odlasci u toalet, stomak koji raste i izostanak mesečnog ciklusa tipični su znaci trudnoće. Ali, postoji i takozvana zagonetna, odnosno skrivena ili kriptična trudnoća koja prolazi bez uobičajenih simptoma, u šta se uverila i Ana iz Sjedinjenih Američkih Država.

Ona je na TikToku podelila priču o tome kako nije ni znala da je trudna dok se nije porodila.

Mlada mama je pozirala u uskoj crnoj haljini i u snimku je rekla:

- Kao što vidite, nemam stomak, nisam trudna i redovno dobijam menstruaciju. Ali, to zapravo nije menstruacija. To je takozvana zagonetna trudnoća.

Uprkos tome što nije imala nameru da postane majka u vreme dok nije završila školovanje, Ana je oduševljena svojom ćerkicom i sjajno se snašla u ulozi majke. Uspela je da završi školu za medicinske sestre dok je bila u drugom stanju.

Tokom zagonetne trudnoće nije neuobičajeno da žene imaju implantacijsko krvarenje ili abnormalno krvarenje, što se pogrešno smatra menstruacijom, navode na Klivlendskoj klicini, a prenosi britanski San.

Ana je kasnije otkrila da su joj „menstruacije“ postale toliko obilne u poslednjem mesecu trudnoće da je zamalo otišla u Hitnu pomoć, gde bi saznala da je trudna.

@anna.hatesbananas True story. Still finished nursing school right before she was born though 🥰😅 #crypticpregnancy #baby #momsoftiktok ♬ original sound - Wan

Posle objavljivanja priče na TikToku više od 1,3 hiljade ljudi je ostavilo komenatre.

- Iskreno, niko nije siguran kad je trudnoća u pitanju.

- Sad sam uplašena.

- Ovo je moj najveći strah.

- Kako da se uverim da nemam takozvanu zagonetnu trudnoću, jer više ne verujem kontroli rađanja – bili su samo neki od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (0)

Loading