PROBUDILA SE ZA ŠKOLU, A ONDA SU KRENULI BOLOVI: Usledio je totalni ŠOK, njeni roditelji su za svega pet minuta postali BAKA I DEKA!

Autor: M.O.

Lifestyle

17.10.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka nije ni znala da je trudna.

PROBUDILA SE ZA ŠKOLU, A ONDA SU KRENULI BOLOVI: Usledio je totalni ŠOK, njeni roditelji su za svega pet minuta postali BAKA I DEKA!

Foto: TikTok/printscreen

Aleksis je vodila normalan život sve do tog jutra, pre samog odlaska u školu. Toliko je jako boleo stomak, da nije mogla da se pomeri. Roditelji su prvo mislili da se folira, a samo malo nakon toga su dobili unuka u dnevnom boravku. 

- Pre nego sam krenula u školu otišla sam do toaleta i dobila jaku potrebu za guranjem. U tom trenutku, vrisnula sam pozivajući mamu i govoreći joj kako mislim da ću roditi. Mama je pogledala i šokirala se kada je videla glavicu kako viri, a tata je otrčao po test za trudnoću - objasnila je u TikTok videu koji je postao viralan ranije ove godine.

 

 

Nije znala da je trudna ali je ipak imala simptoma!

Tokom leta je patila od jake žgaravice, simptom koji je i njena majka osećala u trudnoći, nakon što je uradila test, pokazao se kao negativan.

Kao novopečena majka prošla je kroz sve što prolaze majke tinejdžerke, a sve to bilo joj je jako novo i izazovno. Ipak nije dopustila da je to spreči u obrazovanju pa se tako sedam nedelja nakon porođaja vratila u školu i položila vrlo bitan ispit s odličnim uspehom.

Danas tvrdi da iako je to bilo najtraumičnije iskustvo u njenoj životu, ne bi ga menjala ni za šta na svetu. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading