VELIKA TUGA "PRAKTIČNE ŽENE" Voditeljka podelila nikad viđenu uspomeni sa POKOJNIM bivšim suprugom! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.10.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Pavlović podelila uspomenu sa voljenim glumcem Markom Živićem, koji je preminuo pre dve godine!

VELIKA TUGA "PRAKTIČNE ŽENE" Voditeljka podelila nikad viđenu uspomeni sa POKOJNIM bivšim suprugom! (FOTO)

Foto: republika, ST/N. Mandić

Popularni glumac Marko Živić preminuo je pre dve godine, 14. oktobra, u 50. godini života. Njegova bivša supruga, voditeljka Nataša Pavlović, objavila je fotografiju sa njim. Njih dvoje su pozirali na moru sa prijateljem, koji je, sudeći po Natašinim rečima, takođe napustio ovaj svet.

- Znam da se smejete i dalje. Marko i Šime - napisala je voditeljka, čija je tuga za bivšim prijateljem i dalje velika.

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Živić i Nataša Pavlović

Autorka emisije "Praktična žena" dugo je udata a producenta Predraga Pavlovića, sa kjim ima dva sina, Olega i Jana. Marka nikad nije prestala da voli kao prijatelja i nekoga ko je obeležio nekoliko divnih godina njenog života. 

Glumac Marko Živić rođen je u Kruševcu 4. aprila 1972. godine, a glumu je završio na Akademiji primenjenih umetnosti u Novom Sadu, u klasi Radeta Markovića. Bio je u stalnoj glumačkoj postavi u Pozorištu na Terazijama, kao i stalni član Beogradskog dramskog pozorišta. Publika ga pamti po ulogama u predstavama "Kad su cvetale tikve", "Sviraj to ponovo, Sem", "Let iznad kukavičjeg gnezda", "Delirijum tremens", "Ne igraj na Engleze", itd.

Republika

Foto: republika, ST/N. Mandić

Marko Živić i Nataša Pavlović

Glumca publika pamti i po ulogama u mnogobrojnim serijama i filmovima, kao što su "Čitulja za Eskobara", "Beogradski fantom", "Montevideo, Bog te video", "Folk", "Toma"; "Gorki plodovi"... Svi prijatelji su govorili da će ga pamtiti po smislu a humor i osmehu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading