RODITELJI ODVELI ĆERKU (13) U BOLNICU ZBOG BOLOVA, A ONDA JE USLEDIO ŠOK! PORODILA SE U TOALETU: Mlada majka nije ni znala da je trudna, mislili su da se malo ugojila

Autor:

Svet

04.10.2023

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trinaestogodišnja devojčica i beba koju je rodila, ne znajući da je trudna, dobrog su zdravlja u bolnici na Naksosu u Grčkoj, gde je primljena sa bolovima u stomaku.

RODITELJI ODVELI ĆERKU (13) U BOLNICU ZBOG BOLOVA, A ONDA JE USLEDIO ŠOK! PORODILA SE U TOALETU: Mlada majka nije ni znala da je trudna, mislili su da se malo ugojila

Foto: Izvor: Unsplash/ freestocks

Trudnica

Sve je počelo prošle subote, kada su je roditelji odvezli u Urgentni centar bolnice Naksos sa jakim bolovima u stomaku, koje su pripisali hroničnom zatvoru. Pedijatar joj je dao klistir kako bi se olakšala, kako je propisano u ovim slučajevima. Ali kada je doktor shvatio da devojčica sporo izlazi iz toaleta, otišao je da je pronađe i tada je video bebu u lavoru i pupčanu vrpcu kako visi, prenosi grčki portal Prototema.

Nakon toga, 13-godišnjakinja je podvrgnuta rendgenskom snimku da bi se videlo da li je bilo komplikacija, i u odsustvu ginekologa prebačena je u bolnicu Siros gde se nalazi na lečenju sa bebom.

Vredi napomenuti da u bolnici u Naksosu tada nije bilo radiologa, zbog čega maloletnica nije bila podvrgnuta ultrazvuku pre porođaja u toaletu. Prema informacijama Mege, uz 13-godišnjakinju je njena porodica .

„Dete treba da shvati da se njen život menja. Prestravljena je , ali je pod nadzorom dečijih psihologa. Zamislite dete koje kaže da ga boli stomak  a onda se porodi. Trudovi su počeli kada je devojčica otišla u bolnički toalet “, rekao je rođak 13-godišnjakinje.

"U šoku smo jer je devojčica posetila pedijatra tokom trudnoće, ali niko nije shvatio da je trudna. Nedavno smo primetili da se malo ugojila, ali smo to pripisali višku tinejdžerskih kilograma“, rekao je rođak devojčice.

Kako prenosi Mega, maloletnica je dečijim psiholozima otkrila da je otac njene bebe njen školski drug, međutim, njeni rođaci ističu da ništa ne znaju o tome.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading