TATA JE PRVO LJUBIO PETOGODIŠNJEG SINA U USTA, A ONDA JE DRUGOM DETETU RADIO OVO: Njegov odgovor na kritike mnoge će još više RAZBESNETI! (VIDEO)

Autor:

Lifestyle

17.11.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovi snimci su podelili javnost.

TATA JE PRVO LJUBIO PETOGODIŠNJEG SINA U USTA, A ONDA JE DRUGOM DETETU RADIO OVO: Njegov odgovor na kritike mnoge će još više RAZBESNETI! (VIDEO)

Foto: Tiktok/ tom_leeds

Tom Lids iz Jorkšira šokirao je pratioce na TikToku kada je počeo da deli klipove na kojima se vidi kako ljubi u usta svog petogodišnjeg sina Romana. Poljupci koje otac daruje sinu su kratki i dok su nekima delovali simpatično, dotle drugi nisu mogli da sakriju uznemirenost zbog takve vrste pokazivanja naklonosti detetu.

Sličnu revoluciju u javnosti izazvao je i Dejvid Bekam, kad je objavio snimak na kom se vidi kako ljubi svoju ćerkicu u usta.

Usledila je salva negativnih komentara ispod videa, a Tom Lids je optužen da se ponaša neprimereno i da će dečak, ako takvo njegovo ponašanje privati kao normalno, tokom odrastanja verovatno imati problem da se zaštiti od drugih muškaraca koji će možda poželeti da učine isto.

@tom_leeds Replying to @Haley Bear what are you brushing your teeth with please?! #fyp #foryou #xyzbca #xuhuong #foryoupage ♬ original sound - Tom

 

- Ne radite to detetu, postaće podložnije karijesu!

- Divni ste obojica, ali molim tatu da ne ljubi sina u usta.

- Zašto to radite, pobogu?!

- Ne činite to prihvatljivim, molim vas!

- Radim kao stomatolog i 25 godina molim roditelje da ne ljube decu u usta, jer to nije dobro za decu – bili su neki od komentara ispod snimaka.

Ali, Tom nije hteo tek tako da odustane od ove navike, pa je nastavio da deli klipove sa istim sadržajem, uz obrazloženje zbog čega ne odustaje od takvog izliva nežnosti prema dečaku. On je sa suprugom u međuvremenu dobio još jednog sina.

 

 

- Dokle god mi moj sin Roman bude dozvoljavao da ga ljubim u usta, to ću i raditi. Zabrinjava me što vam to smeta. Ljubiću ga u usta dokle god to bude prihvatao, jer ga beskrajno volim i on mi je najbolji prijatelj. Svestan sam da jednog dana to verovatno više neće želeti, a do tada ću mu pokazivati koliko ga volim i na ovaj način – objasnio je Tom.

U njegovom obrazloženju prepoznali su se mnogi roditelji, smatrajući da je Tom apsolutno u pravu. Oni nisu doveli u pitanje ovaj segment Tomovog roditeljstva, komentarišući da je „beskrajno slatko što se otac ne ustručava da pokaže sinu koliko ga voli“.

 

 

- Ako neko vidi nešto drugo, a ne da tata ljubi svog sina, onda je taj neko u problemu.

- Niko me neće sprečiti da ljubim svoje dete dok je malo i dok mi to dozvoljava!

- Tata koji pokazuje ljubav svom sinu naučiće dečaka da bude nežan kad odraste i da pokazuje emocije – stali su u odbranu mnogi koji su odgledali Tomov snimak u kom je objasnio zašto ljubi sina u usta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading