NE KUBURI SAMO ZVEZDA MERIDIANBET S POVREDAMA! Novi UDARAC za Olimpijakos! Barcokas u velikom PROBLEMU!

Autor:

Sport

15.11.2023

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel pirejskih i beogradskih crveno-belih na programu je u četvrtak (20.15).

NE KUBURI SAMO ZVEZDA MERIDIANBET S POVREDAMA! Novi UDARAC za Olimpijakos! Barcokas u velikom PROBLEMU!

Foto: Starsport

Ekspedicija Crvene zvezde Meridianbet doputovala u Pirej na krilima ubedljive pobede nad Fenerbahčeom (87:56), ali i suočena s velikim kadrovskim problemima.

Trener Janis Sferopulos ne računa na odavno odsutne kapitena Branka Lazića i mađarskog reprezentativca Adama Hangau, koji nisu igrali ni prethodne mečeve, dok se listi povređenih pridružio Šabaz Nejpir koji je na početku utakmice protiv tima iz Istanbula doživeo prelom nosa.

Sa druge strane, lepa vest za stručni štab je da se u avionu za Atinu našao Brazilac Jago dos Santos, koji je okršaj s Fenerom završio ranije, takođe, zbog povrede.

Republika

Foto: Tanjug AP

Najdžel-Vilijams Gos u meču s Makabijem

Ništa manje alarmantna situacija nije u Olimpijakosu, narednom rivalu Zvezde Meridianbet. Od ranije je poznato da zbog povreda neće moći da igraju srebrni srpski reprezentativac Nikola Milutinov i Šakil Mekkisik, dok je trener Jorgos Barcokas suočen sa novim mogućim izostankom.

Po povratku iz Beograda gde su savladali Makabi, Najdžel Vilijams-Gos je otišao na pregled magnetnom rezonancom. Stepen povrede još nije otkriven, međutim, kako prenose grčki mediji, nekadašnji ljubimac grobara će verovatno propustiti sutrašnji meč.

Bivši igrač Partizana je protiv "Ponosa Izraela" na parketu proveo samo šest i po minuta, ali je igrao odlično. U tom periodu je postigao osam poena, bez promašaja iz igre (2/2 za dva, 1/1 za tri), uz dve asistencije.

Nema sumnje da će izostanak Vilijamsa-Gosa u velikoj meri olakšati put do trijumfa Zvezdi Meridianbet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading