''TI SI BOLESTAN, NE MOŽEŠ DETE OD 11 GODINA DA LJUBIŠ U USTA'': Slavni fubaler ponovo UZRUJAO javnost, objavio video gde ljubi ćerku!

Autor: M.O.

Lifestyle

18.06.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Dejvid Bekam objavio je video sa ćerkom u kojem zajedno pevaju, ali poljubac na kraju snimka izazvao je burne reakcije -

''TI SI BOLESTAN, NE MOŽEŠ DETE OD 11 GODINA DA LJUBIŠ U USTA'': Slavni fubaler ponovo UZRUJAO javnost, objavio video gde ljubi ćerku!

Foto: Tanjug/AP

Dejvid Bekam

Dejvid Bekam je ponovo isprovocirao ljude svojim novim snimkom gde ljubi ćerku Harper Seven (11) u usta. 

Iako je oduvek na meti kritike zbog tog čina, devojčica kako biva starija hejteri i osude su sve veće. 

Slavni fudbaler je odlučio da taj dan devojčicu odvede na koncert njenog omiljenog pevača Harija Stajlsa. Na društvenim mrežama podelio video na kojem peva hitove zajedno sa Harper, ali poljubac na kraju videa izazvao je podeljene reakcije na društvenim mrežama.

 

 

Dok je njegova ćerka pevala, nosili su roze perje oko vrata, a onda se okrenula ka svom tati i poljubila ga u usta. 

Iako su neki komentarisali da je njihov odnos prelep i blizak, te da je dirljivo koliko je opsednut sa njom, većina negativnih kometara je obrisnao.

 

 

''Žao mi je ali zar ovo dijete nema prijatelje. Nikad nije s nekim svojih godina'',
''Bolestan si, ona im 11 godina'' ,
''Poštujem ljubav, ali ovo je za moj ukus previše''
, glasili su neki od komentara. 

Psiholog ističe da deca usvajaju stvari oponašajući ih. Zbog toga bi mogli da pokušaju da ponove istu tu stvar s drugima, ne shvatajući intimne implikacije takvog poljupca.

 

 

Prva asocijacija na poljubac mora da vam bude ljubav, a širok pojam kao poljubac odnosi se i na širok spektar ljubavi koju možemo da osećamo.

Volimo bebe i ljubimo ih takođe po glavi, ali i po krofnicama na rukama i nogama. Volimo i prijatelje i rado ih ljubimo, uglavnom se zadržavajući na delovima glave. Volimo partnera i ljubimo ga u usta, jer iako svi poljupci po drugim delovima tela mogu da znače mnogo stvari, poljubac u usta u našoj kulturi rezervisan je samo za partnera.

Zbog toga svaki prizor roditelja koji dete ljubi u usta izaziva burne reakcije okoline

- To su samo neki od razloga zašto ona preporučuje ljubljenje deteta samo u obraze ili u čelo -  prenosi "Bright Side".

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading