VIKTORIJA BEKAM PRISTALA NA BOL I GLAD: Da bi izgledala mlađe bode 24 igle u lice, a kada vidite kako se hrani... Čak je i njen muž ŠOKIRAN

Autor: N.J.

Lifestyle

17.06.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako izgleda njena nega kojoj se podvrgava kako bi obrisala tragove starenja.

VIKTORIJA BEKAM PRISTALA NA BOL I GLAD: Da bi izgledala mlađe bode 24 igle u lice, a kada vidite kako se hrani... Čak je i njen muž ŠOKIRAN

Foto: Shutterstok

Viktorija Bekam (49) otkrila je na koji način uspeva da održi perfektnu liniju, a i kako izgleda nega kože kojoj se posebno posvetila. Mnogi misle da je reč o botoksu i filerima, ali ne. Ona ide na tretman koji košta više od 800 evra i tome se podvrgava dva puta godišnje. Zove se Morfeus 8, najbolnija neinvazivna kozmetička procedura koja uključuje ubadanje 24 igle u vaše lice.

U prošlosti govorila je o svojoj rutini, vežbama i ishrani. Ona je poznata po svom vitkom stasu, a nekoliko puta je zbog svoje ishrane dospela i na naslovnice kada je njen suprug Dejvid izjavio da jede samo ribu i neko povrće, a njihov prijatelj je prokomentarisao da je nikada nije video da jede.

- Postajem prilično emotivan oko hrane i vina, kad jedem nešto odlično, želim da to svi probaju. Nažalost, u braku sam s nekim ko je jeo istu stvar zadnjih 25 godina. Otkad sam je upoznao jede samo ribu na žaru, povrće kuvano na pari, od toga će retko odstupati - rekao je njen suprug.

Foto: Tanjug/AP

Dejvid i Viktorija Bekam

Nakon njegovih komentara, Viktorija je za Vog rekla:

- Mislim, pričajte o tome da zvučim dosadno! Ne. Ono što je hteo reći je da nikada nije upoznao nikoga ko je disciplinovaniji u načinu na koji jede. Jedem puno zdravih masnoća: ribu, avokado, orašaste plodove i takve stvari. Pijem alkohol, osim ako nemam razloga da ne pijem. Odviknem se od svega 3 do 6 meseci. Ekestrmna sam u svemu što radim, bilo da jedem ili vežbam, pijem ili ne pijem.

Dan počinje prskanjem ledene vode po licu

2021. godine otkrila je ovaj bjuti trik. Takođe, sa kardio treninga prešla je na trening snage. 

- Viktorija voli svoje tretmane i voljna je isprobati nove tehnike kada je reč o održavanju njene kože. Ima jedan tretman Morfeus 8 na koji ide na svakih šest meseci. Nije za one sa slabim srcem, a na kožu joj se 90 minuta pre tretmana nanosi anestetička krema, pri čemu joj se u lice ubadaju 24 igle od 4 milimetara - rekao je izvor za "Sun".

Nakon tretmana potrebno je da joj se dva dana lice oporavi, a modrice povuku.

Foto: Tanjug/AP

Dejvid i Viktorija Bekam u zagrljaju

Manje je više

- Manje, bolji proizvodi su pravi put. Nemam vremena ni strpljenja petljati se sa deset različitih proizvoda odjednom. Tokom godina stvarno sam naučila koji sastojci deluju na moju kožu. Volim da koristim snažne formule koje imaju mnoge prednosti i uključuju ključne aktivne sastojke poput niacinamida, hijaluronske kiseline i TFC8 tehnologiju profesora Augustinusa Badera - rekla je jednom.

Vežbanje

Svaki dan menja trening kako bi se fokusirala na različit deo tela, dok se danas brine više o snazi gornjeg dela tela. Povremeno pratioce na društvenim mrežama iznenadi nekim videom kako vežba, piše "Dejli mejl".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading