NIKOLA JOKIĆ SMRŠAO 14 KILOGRAMA U REKORDNOM ROKU: 135 kilograma sada je prošlost, a jednu NAMIRNICU ne jede ni u ludilu

Autor: N.J.

Lifestyle

14.06.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za kratko vreme uspeo je da smrša 14 kilograma.

NIKOLA JOKIĆ SMRŠAO 14 KILOGRAMA U REKORDNOM ROKU: 135 kilograma sada je prošlost, a jednu NAMIRNICU ne jede ni u ludilu

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

O Nikoli Jokiću priča se pogotovo poslednja dva dana i mnogi se pitaju koja je tajna njegovog uspeha. Zasigurno da iza uspešnog košarkaša stoji njegova porodica, ali i sopstvena posvećenost i ljubav prema sportu. Takođe, važnu ulogu igra i životni stil, a Nikola je za kratko vreme uspeo da smrša neverovatnih 14 kilograma.

Da bi uspeo da izdrži napore njegova ishrana morala je da bude izbalansirana i pažljivo osmišljena. Nikola Jokić jednom prilikom je u intervjuu za lokalni "Denverstiffs.com" otkrio zanimljive detalje o svojoj ishrani. Njegov kondicioni trener Stiv Hes imao je važnu ulogu.

- On je Stiv Hes! Mislim da je taj gubitak kilograma jedna od najboljih stvari koju sam učinio u karijeri. Hes mi je pomogao da uravnotežim kilažu, napravio mi je poseban režim ishrane. Sada jedem šest do osam puta dnevno, proteinske šejkove, salate, piletinu, ribu... Ali sve to se sprema na zdrav način, sa specifičnim uljem koje... ne znam... ima ukus... znate... Bljak! To je grozno, ali naučio sam da se hranim zdravo, hoću da tako nastavim. Ne jedem gluposti, slatkiše, masno i začinjeno. Malo je teško jer u paklenoj sezoni nemaš baš mnogo vremena da se hraniš zdravo jer mi putujemo mnogo.

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić na terenu

Takođe, odgovorio je šta je jeo pre dijete koju mu je trener uveo.

- Oh... Možda ne bi trebalo da kažem. Reći ću samo da sam pio skoro četiri litra koka - kole dnevno! Obožavao sam je. Ali nisam popio ni kap u poslednjih godinu i po dana - rekao je, a piše "Stil".

Inače, on je imao 135 kilograma i o svojoj transformaciji otvoreno je govorio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading