IPAK JE NATALIJA JOKIĆ GLAVNA? Donela odluku zbog koje se svi danas raduju, a zbog ovoga njihovu priču porede sa ĐOKOVIĆEM

Autor:

Lifestyle

13.06.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikoli Jokiću veliku podršku pruža njegova supruga Natalija.

IPAK JE NATALIJA JOKIĆ GLAVNA? Donela odluku zbog koje se svi danas raduju, a zbog ovoga njihovu priču porede sa ĐOKOVIĆEM

Foto: Tanjug/AP

Nikola i Natalija Jokić

Danas, možda i više nego ikada svi su uz Nikolu Jokića koji je svoj tim doveo do pobede i osvajanja prstena NBA. Ipak, ono što je u svakoj pobedi važno je i ko stoji iza osobe koja niže uspehe. Ovoga puta, naravno uz druge članove porodice, tu je i Natalija Jokić, supruga velike zvezde koju ljudi širom sveta vole. Da li se zaljubila zbog njegovog šarma, neodoljivog smisla za humor ili nečeg trećeg, činjenica je da ovaj par traje, a ljubav je krunisana ćerkicom Ognjenom koja je bila pravi dijamant prilikom dodele.

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić sa ćerkom Ognjenom

Ljubavna priča Natalije i Nikole Jokića

Natalija i Nikola u vezi su od sedamnaeste godine, od samog početka važili su za par koji ne može, a da ne uspe odnosno istraje. Zanimljivo je da se ona preselila u Ameriku dok je Nikola još igrao košarku u Srbiji davne 2013. godine, nakon čega je i on pošao za njom. Natalija je takođe trenirala, ali odbojku. Ipak, kada se Jokić preselio u Denver tada je ona došla kod njega, završila je sa odbojkom i tu je diplomirala na koledžu. Živeli su zajedno sa njegovom braćom Strahinjom i Nemanjom, ali kako je sam Jokić isticao upravo to mu je pomoglo.

- Stvorili smo ovde dom i ne dozvoljavamo da razne stvari utiču na nas - rekao je košarkaš jednom.

Par se venčao 2020. godine i od tada oni se ne odvajaju, a poslednjih dana mnogima je zanimljiv momenat što Nikola kači burmu na svoje patike dok igra i tako se ni tada ne odvaja od nje. Možda je ovo neka vrsta njegove amajlije, ali svakako pravila nalažu da igrači ne smeju imati nakit na utakmici.

2021. Nikola i Natalija dobili su ćerku Ognjenu koja je od danas još veća zvezda. Činjenica je da je uspeh Jokićev, ali sigurno udela u tome ima i njegova fantastična porodica koja mu očigledno sve ovo vreme "čuva leđa".

Inače, isto kao Novak i Jelena koji su godinama jedno drugom podrška ljubavna priča Natalije i Nikole slična je njihovoj.

Pogledajte njihove fotografije u galeriji ispod:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading