URLIK ZADOVOLJSTVA! Džoker bacio Nataliju u EKSTAZU! Snimak UZBUĐENE Jokićeve supruge OBIŠAO PLANETU! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.06.2023

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

BIlo je zanimljivo u Denveru.

URLIK ZADOVOLJSTVA! Džoker bacio Nataliju u EKSTAZU! Snimak UZBUĐENE Jokićeve supruge OBIŠAO PLANETU! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola i Natalija Jokić

Košarkaši Denvera stigli su do titule u NBA ligi.

Predvođeni maestralnim Nikolom Jokićem, Nagetsi su posle pet mečeva srušili Majami, slavili sa 4:1 i doneli titulu u svoj grad.

Poslednja utakmica završena je 94:89 za Denver, Jokić je briljirao i imao je 28 poena, 16 skokova i četiri asistencije, a njegova partija posebno je oduševila suprugu Nataliju.

Ona je pala u ekstazu po okončanju meča, Nikolina igra je uzbudila toliko da je ona zadovoljno vrisnula, a snimak njenog radovanja obišao je planetu.

 

 

Na konferenciji za medije Jokić se dotakao i svoje porodice.

- Moram da odem kući. Uspeli smo u našem poslu, osvojili smo, neverovatan je osećaj, ali nije sve na svetu. Želeli smo, ali to nije najvažnija stvar, ima mnogo drugih stvari koje volim da radim, ali to je normalno. Ne vole svi svoj posao, ili lažu. Ali dobar je osećaj kada uradite nešto u šta nije niko verovao, osim nas, to je specijalno - rekao je Jokić, pa dodao o porodici:

- Nije samo ćerka, već i žena, braća, nekada smo svi živeli zajedno, oni su ljudi koji mi mnogo znači, bez njih ne bih bio ovakva osoba.

Podsetimo, Srbin je proglašen za najkorisnijeg igrača finalne serije NBA lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading