PONOSNA! Natalija Jokić BODRILA Nikolu u Majamiju, na istorijsko veče reagovala OBJAVOM na Instagramu! (FOTO)

Autor:

Sport

08.06.2023

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga srpskog centra nije krila zadovoljstvo.

PONOSNA! Natalija Jokić BODRILA Nikolu u Majamiju, na istorijsko veče reagovala OBJAVOM na Instagramu! (FOTO)

Foto: Instagram/printscreen/Natalija Jokić

Natalija i Nikola Jokić

Nikola Jokić ispisao je nove stranice istorije.

Briljirao je Srbin u trećoj utakmici serije za trofej NBA lige u kojoj je njegov Denver savladao Majami u gostima sa 109:94, te je sa 32 poena, 21 skokom i 10 asistencija postao prvi prvi igrač u istoriji velikog finala koji je imao 30+, 20+, 10+ tripl-dabl.

Imao je veliku podršku i u Džamalu Mareju koji je upisao 34 poena i po 10 uhvaćenih lopti i asistencija, pa su na taj način on i centar iz Sombora zajedno postali prvi tandem ikada koji je imao tripl-dablove sa po bar 30 koševa.

Jokić je na konferenciji za medije blistao u Guči majici i odgovarao na pitanja koja su stizala sa raznoraznih jezika, a najviše se oduševio kada je čuo srpski.

U samoj hali Nikola je imao podršku supruge Natalije koja je po završetku istorijske noći svom mužu čestitala tako što je objavila jedan Instagram stori.

Ona je snimila semafor sa konačnim rezultatom od 109:94 za Denver, te je na taj način pokazala koliko je ponosna na svog supruga.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/Natalija Jokić

Objava Natalije Jokić na Instagramu

 

Pored nje, u hali je bio i Nikolin brat Strahinja koji se u jednom momentu pokačio sa navijačima Majamija.

Četvrti meč ove serije takođe se igra u Majamiju, a on je na programu u noći između petka i subote od 02.30 i biće ovo nova prilika da Nikola Jokić učini svoju porodicu, ali i sve u Srbiji i Denveru ponosnim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading