ČIJE KONJE JAŠEŠ NIKOLA? Ispred hale u Majamiju - SPEKTAKL! Srbi DOVELI DO SUZA čitavu Ameriku! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.06.2023

07:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslali su Jokiću zanimljivu poruku.

ČIJE KONJE JAŠEŠ NIKOLA? Ispred hale u Majamiju - SPEKTAKL! Srbi DOVELI DO SUZA čitavu Ameriku! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić protiv Majamija

Košarkaši Denver Nagetsa vratili su brejk u velikom finalu NBA lige, pošto su u gostima savladali Majami Hit rezultatom 109:94 (24:24, 29:24, 29:20, 27:26).

Najzaslužniji za trijumf tima iz Kolorada bio je Nikola Jokić, koji je meč završio sa 32 poena, 21 skokom i 10 asistencija. Na taj način je Džoker ušao u istoriju NBA lige!

Takođe, treba istaći i fantastičnu partiju Džamala Mareja koji je upisao 34 poena i po 10 uhvaćenih lopti i asistencija, pa su na taj način on i centar iz Sombora zajedno postali prvi tandem koji je imao tripl-dablove sa po bar 30 koševa.

U poraženom sastavu je prednjačio Džimi Batler sa 28 poena, Bem Adebajo je postigao 22, a Kejleb Martin je imao 10 koševa.

Veoma zanimljivo bilo je na parketu, tribinama, ali i ispred hale. Srbi su rešili da naprave spektakl, pa su čekajući Nikolu Jokića zapevali i jednu urnebesnu pesmu.

Čije konje jašeš Nikolaaaaa?! - orilo se ispred hale na Floridi, a sve to je snimila novinarka Keti Ving koja prati Nagetse.

 

 

Da li je poruka stigla do Jokića ne zna se, ali nema sumnje da bi Nikola bio oduševljen da čuje ovu pesmu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading