GDE BI TO JOKIĆ DA SE VRATI? Centar Denvera ODUŠEVIO javnost posle pobede protiv Majamija! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.06.2023

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin je govorio o momentu koji je bio veoma važan uoči puta na Floridu.

GDE BI TO JOKIĆ DA SE VRATI? Centar Denvera ODUŠEVIO javnost posle pobede protiv Majamija! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube/NBA

Nikola Jokić

Košarkaši Denver Nagetsa uspeli su da vrate brejk u velikom finalu NBA lige, pošto su na strani savladali Majami Hit rezultatom 109:94.

Njih je do pobede vodio tandem Nikola Jokić - Džamal Marej, koji su postali prvi saigrači u istoriji NBA lige koji su na jednoj utakmici upisali tripl-dablove, a da su postigli najmanje po 30 poena. I to ne samo kada je u pitanju finale ili plej-of, već u taj rekord spada i regularna sezona...

Džoker je meč završio sa 32 koša, 21 skokom i 10 asistencija, dok je Marej imao 34 poena i po 10 uhvaćenih lopti i proigravanja saigrača.

Ovoj velikoj pobedi Denvera prethodila je večera koju je u svom domu saigračima organizovao Džef Grin. Čitava ekipa Nagetsa bila je prisutna, atmosfera je podignuta na viši nivo, a novinare je zanimalo kako se Nikola Jokić seća ove noći.

Ima divnu kuću - rekao je Jokić i nasmejao novinare, pa dodao:

- Da, Džef je toliko dugo u NBA, toliko je profesionalan i mislim da svi igrači koji dolaze u NBA ligu bi trebalo da se ugledaju na njega i svi mogu da vide način na koji prilazi meču, kako vežba, trenira... Zato je toliko dugo prisutan u ligi. Sjajno je od njega što nas je ugostio u kući. Nadam se da ćemo se jednog dana vratiti da slavimo malo bolje.

Ovu situaciju možete videti na 55.40 u videu ispod.

Da li će Grin praviti večeru i kada se ekipa Denvera vrati iz Majamija, kao i da li će Nagetsi napraviti i drugi brejk na Floridi, ostaje da se vidi. Četvrti meč serije na programu je u noći između petka i subote od 2.30 po srednjeevropskom vremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading