HOĆE LI IH OVO KOŠTATI? Jokić BANČIO sa saigračima pred Majami - žurka trajala DO DUBOKO U NOĆ! (FOTO)

Autor:

Sport

07.06.2023

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atmosfera je bila na nivou, a kako će se odraziti na ekipu ostaje da se vidi.

HOĆE LI IH OVO KOŠTATI? Jokić BANČIO sa saigračima pred Majami - žurka trajala DO DUBOKO U NOĆ! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Sve je spremno za treći okršaj između Denvera i Majamija koji će se odigrati u noći između srede i četvrtka od 2.30 na Floridi.

Poznato je da je u pobedama 1:1 - Nagetsi su poveli kada su u prvom meču slavili sa 104:93, ali su se Batler i ekipa vratili, napravili brejk u drugoj utakmici i trijumfovali rezultatom 111:108 što ih stavlja u povoljniju poziciju pred nastavak serije.

Majami će na trećem meču imati pomoć sa tribina jer je Brazilac Nejmar stigao da podrži svog velikog prijatelja Džimija Batlera, ali će tim sa Floride ispred sebe imati ekipu u kojoj vlada veoma dobra atmosfera.

Španska "Marka" prenela je informaciju da su košarkaši Denvera ka Majamiju krenuli nešto kasnije nego što se to očekivalo, a sve zbog žurke koja se u nedelju uveče održala u kući iskusnog Džefa Grina.

Bančili su Nikola Jokić i saigrači do duboko u noć, a Grin je specijalno za ovu priliku u kuću pozvao i legendarnog kuvara, Kolumbijca Raula Santakruza, koji je slavu stekao kada je spremao obroke Baraku Obami.

 

 

Marka" navodi svoja saznanja da je igrače do dolasku u Grinovu vilu dočekao veliki bife, te da su na njemu bila razna jela. Jokić je, kako kažu, pažnju obratio na meso, dok je većina uzimala lososa ili piletinu. Uz povrće i rižoto.

Da li je alkohola bilo ostaje nepoznanica, a sve ovo može biti mač sa dve oštrice za četu Majka Melouna. Večera može pozitivno da utiče na atmosferu u timu i Jokić i ekipa bi u tom slučaju daleko opuštenije dočekali duel protiv Majamija, ali ako je neko dao sebi za pravo da se zabavi više od dozvoljenog - Denver bi mogao da se nađe u ozbiljnom problemu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading