SVI PROTIV JOKIĆA! Majami dobio PAKLENO POJAČANJE pred duel sa Denverom! (VIDEO)

Autor:

Sport

07.06.2023

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema sumnje da će Batleru i ekipi mnogo značiti njegova podrška.

SVI PROTIV JOKIĆA! Majami dobio PAKLENO POJAČANJE pred duel sa Denverom! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić protiv Majamija

Treći meč velikog finala NBA lige između Majamija i Denvera odigraće se u noći između srede i četvrtka (02.30) na Floridi.

Poznato je da je u pobedama 1:1 - Nagetsi su poveli kada su u prvom meču slavili sa 104:93, ali su se Batler i ekipa vratili, napravili brejk u drugoj utakmici i trijumfovali rezultatom 111:108 što ih stavlja u povoljniju poziciju pred nastavak serije. Sada će rivali i treći put na teren, a Majami će imati i pakleno pojačanje na tribinama na ovoj utakmici.

Džimi Batler poznat je kao veliki košarkaš, ali još veći prijatelj sa čuvenim fudbalerom iz Brazila - Nejmarom. Pozvao je Džimi svog drugara na Floridu da prisustvuje trećem meču velikog finala, a ovaj je to oberučke prihvatio, te će i on biti protiv Nikole Jokića i njegovih saigrača.

Nejmar i Batler napravili su pravi šou na jednom treningu tima sa Floride, Brazilac je uputio nekoliko šuteva ka košu, a snimak je ubrzo postao viralan i obišao planetu.

 

 

Njih dvojica su se upoznali još 2017. godine. Batler je otkrio da je uvek nosio dres Brazila, što je Nejmara oduševilo, te od tada traje veliko prijateljstvo.

Da li će čuveni Brazilac pomoći Majamiju u borbi za novu pobedu u finalnoj seriji, ostaje da se vidi.

Šta vi mislite, koji će biti konačan rezultat finalne serije NBA lige?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading